Judy piszkosul dögös bőrszerkóban – Ő lett a TV2 maszkos showjának egyik sztárja

Ők hatan a TV2 maszkos showjának sztárjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Judy 2017-ben már szerepelt a TV2 egy nagyszabású showműsorába: Erdei Zsolt partnere volt A Nagy Duett ötödik évadában. A 45 éves énekesnő most a kereskedelmi csatorna maszkos showjában lesz látható.

Az RTL Klub február 9-én induló Álarcos énekes című műsora után egy héttel, február 16-án este indul a TV2 Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című produkciója, amelyben minden héten három maszkos szereplőt lepleznek le a sztárcsapatok a tévénézőkkel együtt. A műsorvezetője Tilla.

A Nicsak ki vagyok? két csapatának hat tagja

A műsor két tippelő sztárcsapat versenye, mindegyiket három-három ismert ember alkotja. Minden adásban négy új maszk mutatkozik be, a szereplők három körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni. Mindegyikük adhatja elő mindhárom produkcióját, mert a tippelő sztárok és a nézők körönként egyvalakit leleplezhetnek.

A sorozat végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta a leleplezett maszkos szereplőkre. A legutolsó adásban azok a maszkok, amelyeket nem sikerült leleplezni, új lehetőséget kapnak, ők a szuperdöntőben újra színpadra lépnek.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik alkotják a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című műsor két csapatának tagjait.

Ezt is szeretjük