Kiosztotta a zsűri a Next Top Model Hungary versenyzőjét: minősíthetetlenül viselkedett

A Next Top Model Hawája nagyon durva kritikát kap a zsűritől azért, amit a fotózáson művel.

A Next Top Model Hungary Hawája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Next Top Model Hungary nézői már megszokhatták, hogy a lányok minden héten valamilyen kihívással szembesülnek a fotózásokon. A hatodik adásban jön el az a pont, amikor túl kell lendülniük az undorukon és félelmeiken.

Akik ismerik a külföldi verziókat, tudhatják, volt már példa arra, hogy egy-egy széria versenyzőit állatokkal együtt fotózták. 

A Next Top Model Hungary Hawája

Ezt a magyar változat szépségei sem ússzák meg: csúszómászókkal, csótányokkal, kétéltűekkel és sok más, nem túl cuki élőlénnyel kell együtt dolgozniuk a tökéletes fotóért.

hawa 2
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Mindenki más állatkát kap, valaki kifejezetten örül, másoknak rémálom lesz az az idő, amit a kamera lencséje előtt kell eltölteniük.

Azt már egy beharangozóban is láthattuk, Hawa teljesen kiborul attól, hogy pont egy békával kell pózolnia, ugyanis épp ez az az állat, amitől a világon a legjobban irtózik. Jó pár nehéz pillanatot él meg a fotózáson, a környezete hiába próbálja nyugtatni, harcolnia kell az ellenérzésével.

hawa 1
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

A viselkedése téma lesz a zsűri körében is, Axente Vanessza - aki részt vesz a fotózáson - kemény dolgokat vág a fejéhez.

- Tegnap próbáltalak segíteni, nyugtatni, de ez a viselkedés elfogadhatatlan volt!

Ha ez egy munkán lett volna, téged elküldtek volna.

Hogy mit mondott még, és egyáltalán Hawa ezek után a versenyben maradhat-e, az kiderül a Next Top Model Hungary vasárnapi adásából.

Tomán Szabina két lánya egy képen: a 17 éves Amira pink haja irtó menő

Tomán Szabina nagyobbik lánya már 17 éves, a kisebbik, Szofi hatesztendős. Ritka, hogy együtt lássuk őket.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Ezt is szeretjük