Tomán Szabina két lánya egy képen: a 17 éves Amira pink haja irtó menő

Tomán Szabina nagyobbik lánya már 17 éves, a kisebbik, Szofi hatesztendős. Ritka, hogy együtt lássuk őket.

Tomán Szabina lányaival
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina is egyike azon hírességeknek, akik gyermekeit nagyon féltik a nyilvánosságtól. Ritka, hogy megmutassa két lányát, így amikor mégis így tesz, az mindig kuriózum. 

Ezúttal ráadásul közös képen mutatta meg Amirát és Szofit: hátulról fotózta le őket, ahogy hárman egymás kezét fogják.

Tomán Szabina lányaival

A felvételen az a legfeltűnőbb, hogy nagyobbik gyermekének, Amirának pink a haja. A kisebbik, Szofi is irtó cuki, neki szőkék a tincsei, mint az anyukájának.

Tomán Szabina posztját az Instagram-oldalán ide kattintva láthatod.

Az üzletasszony a bejegyzésben megosztotta a követőivel, hogy ők még néhány napot ráhúztak a húsvéti hosszú hétvégére. Hozzátette, az ilyen pihenések alatt lányai a főnökök.

Amira egyébként már tinédzser, 2007-ben született Tomán Szabina és Árpa Attila házasságából. Bár nem sokszor szerepel, annyit lehet tudni róla, hogy simán bevállalja a menő, színes hajakat, mint ahogy ez a friss kép is mutatja.

Szofi 2018 januárjában jött a világra, ő a modell második, Szini Bélával kötött házasságából született. Pontosabban még azelőtt, hogy a szülei kimondták volna az igent, ugyanis 2023-ban kötötték össze az életüket.

Tomán Szabina frizurát váltott: így néz ki az új fazonnal

Tomán Szabinát most már jó ideje hosszú hajjal láthatjuk, viszont most újított a külsején. Az Instán mutatta meg az új frizurát.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Ezt is szeretjük