Az új szépségkirálynőt máris szapulják - Ezért kapott hideget-meleget a Nemzet Szépe
Fenesi Krisztina, a 2018-as Nemzet Szépe nem nyerte el mindenki tetszését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének vasárnap a Gödöllői Királyi Kastélyban, ő képviseli majd Balin Magyarországot. Alig került a fejére a korona, a közösségi oldalakon máris kapott hideget-meleget.

A több száz jelentkező közül kiválasztott tíz legszebb döntős esetében fontos volt a természetesség, így tetoválással, plasztikai műtét után és testékszerrel nem lehetett indulni. A külső mellett a belső értékek is ugyanannyit nyomtak a latba. Empátia, segítőkészség, magabiztosság, nemzeti öntudat, egyedi kisugárzás - ezek mind fontos tulajdonságok voltak, ha valaki be akart jutni a döntőbe. 

A kritériumok alapján a zsűri a 21 éves Fenesi Krisztinát választotta szépségkirálynőnek, aki Nagyváradon él, pszichológia szakos, végzős hallgató, és korábban már szülővárosa szépségkirálynőjének is megválasztották.

A Facebook-kommentelők szerint a győztes egy nagyon átlagos lány lett, néhányan azt is pedzegetik, hogy valakinek a valakije lehet.  

"Te jó Isten! Biztos kevés jelentkező volt, és ő volt az, akire azt tudták mondani, szép. Mint ahogy a tehetséges fiatalok is elvesznek valahol, ezek szerint a szépségek is." 

"Na ne... ő a szép??? Hát az átlagot sem üti meg. Ő megint valakinek a valakije, ez azért már botrányos. Kedves, nézz már a tükörbe, mert az nem hazudik."

"A kérdésem csak annyi - bár igazán nem érdekel -, hogy milyen összeköttetésben van valamelyik kormánytaggal? A "szépsége" miatt nem kaphatta a címet, vagy vakok voltak a zsűritagok?"

Rengeteg hozzászólásban pedzegetik, hogy mi történhetett a fogával. Az egyedüli, róla készült közeli képen ugyanis foltos a foga. Többen azt írják, rúzsfoltos, ami csak részben a szépségkirálynő hibája, a szervezők igazán szólhattak volna neki, másrészt, ha egy világversenyen akarja képviselni hazánkat, hozzá kell szokni, hogy ilyen apróságokra is nagyon oda kell figyelnie, mert ránézésre úgy néz ki, mintha rossz lenne a foga.   

"A foga rúzsos? Legalább szólt volna a fotós! Habár nem oszt, nem szoroz…"

"Szerintem rúzsos lett a foga. Valójában szép lány." 

fenesi-krisztina-nemzet-szepe
Fotó: Facebook/Miss Nation Hungary-Nemzet Szépe, Facebook/Krisztina Fenesi

A Nemzet Szépe versenyen fontos a természetesség, azért a fotózáson és a döntőben sem kaptak a lányok erőteljes sminket, az arcfestéskor is a szinte észrevétlen sminkre törekedtek. Ha összehasonlítjuk Fenesi Krisztina Facebook-fotóit a döntőben születettekkel és a verseny során készültekkel, látványos a különbség. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Nemzet Szépe 2018 szépségkirálynőjét és udvarhölgyeit. 

Ezt is szeretjük