Németh Lajos unokája olyan, mint egy hercegnő: a 10 éves Berta gyönyörű kamasz

Németh Lajos november 5-én ünnepelte, hogy legkisebb unokája betöltötte a 10. életévét.

németh-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajos 71 évesen fényes karriert tudhat a magáénak, hiszen mindent elért meteorológusként: miután 1975-ben lediplomázott az ELTE Természettudományi karának matematika-meteorológia szakán, felvették az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársának.

Országos ismertségre a TV2-nél tett szert, 19 éven át tudhattuk meg tőle, milyen időjárás várható. 2016-ban búcsúzott a csatorna nézőitől, azonban nyugdíjasként sem tétlenkedik, a mai napig bejelentkezik olykor-olykor a Mokkába, hogy beszámoljon, lesznek-e záporok, zivatarok.

Németh Lajos legkisebb unokája

A pályafutásán kívül van még valami, amire igazán büszke lehet: irigylésre méltóan szép családdal áldotta meg az ég. Feleségével, Ágnessel, akivel 1974-ben házasodtak össze, két gyermekük született. Ma már Mónika és Balázs is szülők, akik összesen öt unokával ajándékozták meg a sztárt. A legkisebb közülük Balázs lánya, Berta, aki november 5-én ünnepelte 10. születésnapját.

"Nagyon rohan az idő. A legkisebb unokám, Berta is 10 éves már" - írta a büszke nagypapa a nagy napon közzétett képhez, amelyre ezután záporoztak a jókívánságok, több mint háromezren kommenteltek a poszt alá.

A hozzászólók többsége nem hagyta szó nélkül, milyen bájos teremtés Berta. Derékig érő, szőke hajával és szép vonásaival sokakat elvarázsolt. Németh Lajos egyébként olyan nagypapa, akit kis unokái nem csak az ünnepekkor látnak: kiveszi a részét az életükből, és az együtt töltött pillanatokat rendszerint meg is örökíti a közösségi médiában.

Fia gyermekeivel szerencsés a helyzet, hiszen Balázs és két lánya, Emma Johanna és Berta csak 20 méterre laknak a nagyszülői háztól. Lánya, Mónika esetében más a helyzet, ő egy finn férfiba szeretett bele, három gyermeküket, Fannyt, Lindát és Emilt Skandináviában nevelik.

Bodrogi Gyula és unokája

Bodrogi Gyulát és Voith Ágit fiuk, Bodrogi Ádám két unokával ajándékozta meg, Bencével és Enikővel. Utóbbi örökölte nagyszüleitől a művészi vénát, gyönyörű énekhanggal áldotta meg az élet. Képeken mutatjuk, milyen szép tini lett a 17 éves lányból.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük