Németh Kristóf fia a kiköpött mása: a 13 éves Lóci egyre jobban hasonlít a színészre

Németh Kristóf nem csak a vonásait adta tovább fiának.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden apa-fia kapcsolat különleges. Az édesapák megtanítják fiaikat az élet legfontosabb dolgaira. Becsületet, bátorságot és magabiztosságot adnak át nekik, amelyekre gyerekeik egész férfilétük során emlékezhetnek.

Németh Kristóf és nagyobbik fia, Lóci is rendkívül szoros viszonyt ápol. Náluk minden együtt töltött nap felér egy apák napjával. A 13 éves kamasz sok mindent ellesett édesapjától, így nem csak a külseje árulja el, hogy kinek a gyermeke.

Németh Kristóf és fia ennyire hasonlítanak

Azért a hasonlóság kettejük közt nagyon árulkodó. Lóci vonásai az idő előrehaladtával egyre inkább olyanok, mint a színészé. Ugyanaz a csalfa mosoly és kedves tekintet jellemzi őket, ráadásul mindkettőjük arcán található egy szépségpont, igaz, nem ugyanott.

Az Instagram-követői is gyakran írják közös képeikhez, ha akarnák, sem tudnák letagadni egymást.
Az Instagram-követői is gyakran írják közös képeikhez, ha akarnák, sem tudnák letagadni egymást.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Lóci magassága is lassan beéri az apjáét, de más tulajdonságaiban is elmondható, az alma nem esett messze a fájától.

- Nagyon sok mindent tanultam apukámtól, meg nagyon jó vele a kapcsolatom. Igazából szerintem mindent tőle tanultam, mert ugye vele nőttem fel. Így némely szokását, a modorát és az illedelmességét átvettem tőle, és a beszédkészségét is - mesélte Lóci a Fókusznak 2021 júniusában.

A sármos sztár elsőszülött gyermeke előző házasságából született. Bár Nikivel 2011-ben elváltak az útjaik, közös fiukat a lehető legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik. Lóci születése annak idején teljesen megváltoztatta az életét, szerinte akkor teljesedett ki, amikor apuka lett.

- Azt nem is tudtam elképzelni sokáig, milyen lesz, amikor majd több gyermekem lesz. Volt bennem egy kis aggodalom, ha megszületik Levente fiunk, akkor vajon hogyan tud a szívembe beférni még valaki Lóci mellé, hiszen ő kitölti a teljes szívemet. Csodálatos dologgal szembesültem. Nem kell beszuszakolni az ember szívébe még valakit, amikor egy újabb gyereke születik, mert abban a pillanatban a szíve kétszer akkorára nő. 

Stohl András fia ilyen nagy már

Stohl András 2014-ig lányos apuka volt, első házasságában két lánya, Luca és Rebeka, élettársától, Ancsikától pedig egy lánya, Franciska és az év júniusában egy fia született, a kis Andris. A cuki fiúcskából vagány srác lett, akit friss fotóján alig ismertünk fel.

Ezt is szeretjük