Németh Kristóf hazugnak nevezte Csonka Andrást - Ezért akadt ki rá

Németh Kristóf és Csonka András Várkonyi Andrea műsorában kapott össze.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan évtizedes barátságok, amikbe simán belefér, hogy a felek olykor-olykor szívják egymás vérét. Erre tökéletes példa Németh Kristóf és Csonka András párosa, akik még a kamerák előtt sem kímélik a másikat.

A színészek legendásan jó barátok, számos műsorban jelentek már meg együtt, ahol rendre provokálják, és ciki szituációba hozzák a másikat. Várkonyi Andrea műsorában is a tőlük megszokott módon húzták egymás idegeit.

Csonka András és Németh Kristóf vitája

A Férfi titkok Várkonyi Andival vendégeiként faggatták őket különböző szokásaikról. Például arról, hogy szoktak-e magukról szelfit készíteni, amikor kiöltöznek valahova. 

csonka-andrás-németh-kristóf
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Csonka András azt állította magáról, hogy ő soha nem készít ilyen jellegű fotókat. Ezen barátja nagyon kiakadt, egyből fel is csattant.

- Bandi, ne hazudj már! Nincs olyan óra a napban, hogy ne csinálj magadról szelfit - fakadt ki Németh Kristóf a Life TV műsorában.

Csonka Pici egyből beleállt a vitába, és jól beolvasott a Drága örökösök sztárjának.

- Te mondod? Van merszed ezt mondani nekem? Nézzük vissza az Instagram- és a Facebook-profiljaimat! Kikérem magamnak ezt a hazugságot! Te sokkal több szelfit készítesz!

csonka-németh-kristóf
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Németh Kristóf még tudta hova fokozni az összeszólalkozást, tovább piszkálta a témával.

- Teljes önképzavara van a Csonkának, azt hiszi, hogy nincs is jelen a social médiában, közben ő találta ki. Külön embere van, aki szelfit csinál róla.

Az adás többi részvevője könnyesre nevette magát azon, ahogy cukkolták egymást. A barátságukban egy-egy ilyen vita teljesen megszokott, sőt ez mutatja, hogy milyen közel állnak egymáshoz.

Csonka András impozáns otthona

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. Képeken mutatjuk, milyen szép otthona van a színésznek.

Csonka András megmutatta gyönyörű lakását - Csodás kilátás nyílik a budai várra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük