Németh Kristóf hazugnak nevezte Csonka Andrást - Ezért akadt ki rá
Németh Kristóf és Csonka András Várkonyi Andrea műsorában kapott össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan évtizedes barátságok, amikbe simán belefér, hogy a felek olykor-olykor szívják egymás vérét. Erre tökéletes példa Németh Kristóf és Csonka András párosa, akik még a kamerák előtt sem kímélik a másikat.

A színészek legendásan jó barátok, számos műsorban jelentek már meg együtt, ahol rendre provokálják, és ciki szituációba hozzák a másikat. Várkonyi Andrea műsorában is a tőlük megszokott módon húzták egymás idegeit.

Csonka András és Németh Kristóf vitája

A Férfi titkok Várkonyi Andival vendégeiként faggatták őket különböző szokásaikról. Például arról, hogy szoktak-e magukról szelfit készíteni, amikor kiöltöznek valahova. 

csonka-andrás-németh-kristóf
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Csonka András azt állította magáról, hogy ő soha nem készít ilyen jellegű fotókat. Ezen barátja nagyon kiakadt, egyből fel is csattant.

- Bandi, ne hazudj már! Nincs olyan óra a napban, hogy ne csinálj magadról szelfit - fakadt ki Németh Kristóf a Life TV műsorában.

Csonka Pici egyből beleállt a vitába, és jól beolvasott a Drága örökösök sztárjának.

- Te mondod? Van merszed ezt mondani nekem? Nézzük vissza az Instagram- és a Facebook-profiljaimat! Kikérem magamnak ezt a hazugságot! Te sokkal több szelfit készítesz!

csonka-németh-kristóf
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Németh Kristóf még tudta hova fokozni az összeszólalkozást, tovább piszkálta a témával.

- Teljes önképzavara van a Csonkának, azt hiszi, hogy nincs is jelen a social médiában, közben ő találta ki. Külön embere van, aki szelfit csinál róla.

Az adás többi részvevője könnyesre nevette magát azon, ahogy cukkolták egymást. A barátságukban egy-egy ilyen vita teljesen megszokott, sőt ez mutatja, hogy milyen közel állnak egymáshoz.

Csonka András impozáns otthona

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. Képeken mutatjuk, milyen szép otthona van a színésznek.

Ezt is szeretjük