Kipattant a titok! Ő a SuperTV2 első nagyágyúja

Hivatalos

Náray Erika színésznő-énekesnő kölcsönzi hangját a november 2-án induló SuperTV2-nek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyilvánosságra hozta a TV2 Csoport a november 2-án induló SuperTV2 első nagyágyújának nevét.

A kereskedelmi tévé prémium csatornájának Náray Erika színésznő-énekesnő kölcsönzi a hangját.

Ismert a hangja

- Szerettük volna, ha a prémium kategóriát képviselő csatornánkhoz egy mindenki által ismert hang tartozik, és ez teljesült azzal, hogy Erika elvállalta a felkérésünket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen népszerű és méltán elismert szakember csatlakozott a SuperTV2 csapatához - mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2 Csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

A színésznő-énekesnő, aki egyben az ország az egyik legkeresettebb szinkronszínésze, az indulástól kezdve ismerteti a SuperTV2 műsorait, sőt, már azt megelőzően, a TV2-n látható promókban.

Az 1967-ben született Náray Erika nyolc évig csellózott, irodalmi-drámai tagozaton végezte középiskolai tanulmányait, majd a Színház- és Filmművészeti Főiskola prózai szakán diplomázott. 

A színművészetis évei alatt kapta első szinkronszerepeit is. A mai napig rendszeresen hívják, hogy kölcsönözze a hangját egy-egy külföldi sztárnak. 

Énekesnő is

1996-ban a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz szakát is elvégezte. Az utóbbi időben Kökény Attilával lép fel: repertoárjukban saját feldolgozások és mindenki által ismert slágerek is szerepelnek, főként swinges dallamokkal szórakoztatják a közönséget.

A csatorna hivatalos hangjának kiléte tehát már nem titok, új képernyőseinek személyét ugyanakkor egyelőre homály fedi.

A SuperTV2  a TV2 Csoport harmadik kábelcsatornájaként november 2-tól saját gyártású műsorokkal, premierfilmekkel és prémium sorozatokkal várja nézőket.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük