Náray Tamással ordibáltak a show-műsor színfalai mögött: azóta nem megy műsorokba

Ez az oka, hogy nem vállal televíziós műsorokban szerepet a híres divattervező.

Náray Tamás ezért nem vállal show-műsort
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Náray Tamás nem csupán híres divattervezőként él az emberek fejében, ugyanis neve nagy show-műsorokkal is összeforrt jelmeztervezőként. Egy ideje azonban már nem vállal hasonló szerepet, aminek meg is van az oka.

Náray Tamás ezért nem vállal show-műsort

Náray Tamás a WMN és a VIASAT3 Ki vele! című talk-show-jának vendégeként beszélt arról, miért fordított hátat immár tíz éve a televíziós műsorok világának, melyben régebben komoly szerepet töltött be jelmeztervezőként és tanácsadóként is. 

- Akkor volt az öltözéses főpróbája egy show-műsornak a televíziócsatornán, ahol dolgoztam, és olyan konfliktushelyzetbe kerültem, hogy ordibáltak velem. Miután jelmeztervezőként és művészeti tanácsadóként voltam ott, úgy gondoltam, most van az a pillanat, hogy nemet fogok mondani. Vettem egy nagy levegőt, bementem az öltözőszobámba, összecsomagoltam, és soha többé nem léptem át a küszöböt. Onnantól kezdve egyetlenegy műsorba sem mentem el - idézte szavait a Blikk.

Azt is elárulta, a munkatársai vitték tovább ezek után a show-műsort, hogy a szerződésben leírtaknak megfeleljenek, ő viszont onnantól kezdve egyetlen hasonló műsorba sem ment el azóta sem.

Ő Szinetár Dóra testvére: Gábor Thaiföldre költözött, miután kirúgták a tévéből

Szinetár Dóra testvérét 2011-ben bocsátották el az MTVA-tól, hiába volt nagy tévés múltja, felszámolta az életét Magyarországon.

Elolvasom

Cover-fotó: Youtube/Ki vele!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük