A magyar színésznő a velencei filmfesztivál szépe volt - Káprázatos estélyit viselt
A Napszállta főszereplője, Jakab Juli gyönyörű volt a premieren.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó kritikákat kap Nemes Jeles László, az Oscar-díjas Saul fia rendezőjének új filmje. A Napszállta című alkotás a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában szerepel, ahol hétfőn mutatták be. Nemes Jeles a főszereplőkkel, többek közt Jakab Julival, Dobos Evelinnel, Vlad Ivanovval, Susanne Wuesttel, Christian Hartinggal vonult fel a vörös szőnyegen.

Az 1913 nyarán játszódó történet főszereplője, Jakab Juli a sajtóbemutatón egy egyszerű, zöld ruhát viselt, a vörös szőnyegre viszont már egy káprázatos estélyiben lépett. 

#julijakab in @antoniogrimaldi at #venicefilmfestival 2018🇮🇹🌙 Yes or no?

Fashion and haute couture (@this_is_thefashionworld) által megosztott bejegyzés,

Az Antonio Grimaldi által tervezett kreációban igazi díva volt, nem maradt el a világsztárok mögött. 

A filmben szintén szereplő Dobos Evelin is álomszép volt a fehér csipkeruhában, az aprólékosan kidolgozott ruha egy Luan by Lucia-kreáció. 

Sipos Gábor producer szerint kirobbanó sikert aratott az első világháború előtti utolsó békeévben Budapesten játszódó alkotás. A Napszállta világpremierjét a közönség felállva ünnepelte. Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap igazgatója az MTI-nek azt mondta, a nézők a sorok között ülő Nemes Jeles László rendező és a többi stábtag felé fordulva tapsoltak, már-már euforikus volt a hangulat.

Ezt is szeretjük