Palvin Barbi elvágta magát a Victoria's Secretnél - Már bánja a viselkedését
Palvin Parbi egy dolgot bán a modellkarrierjében, de azt nagyon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara az egyik legkeresettebb magyar modell külföldön, 13 éves kora óta dolgozik a divatszakmában, mára világmárkák kapkodnak érte. Azt mondhatnánk, szinte mindent elért. Szinte. Mert van egy dolog, amit nagyon bán, mégpedig azt, hogy a viselkedése miatt utoljára 2012-ben dolgozott vele a Victoria's Secret. A fehérneműcég novemberi, nagyszabású bemutatóján angyalként léphetett kifutóra olyan világsztárok mellett, mint Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio vagy Doutzen Kroes. 

A 24 éves szépség a Borsnak adott interjúban azt mondta, belátta, hogy az ő hibája miatt szakadt meg a munkakapcsolat, nagyon bánja, és azóta is azon dolgozik, hogy a hibát helyrehozza. 

- Húszévesen pont egy szakításon mentem keresztül, elkezdtem bulizni, hirtelen szingli és "tini" lettem, nem figyeltem oda magamra, és a hozzáállásommal is komoly probléma volt. Nem becsültem meg, amim van.

- Én rontottam el, és azóta is azon vagyok, hogy ezt helyrehozzam, és két hónappal ezelőtt újra fotóztak a Victoria's Secretnek, július 24-én jönnek ki a képek. Az elmúlt öt évben folyamatosan dolgoztam, de úgy éreztem, volt valamim, amit elvesztettem. Ha idén ismét megcsinálhatnám a Victoria's Secret Fashion Show-t, talán meg tudnék bocsátani saját magamnak - árulta el a lapnak.

Mivel a férfiak a lába előtt hevernek, az emberek azt hihetik, Palvin Barbi csak úgy falja őket. Nem így van, ő is vágyik egy komoly kapcsolatra, ugyanis már öt éve szingli. 

- Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és olyan, mint én. Ő például, ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani, vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni ezeket a negatív dolgokat, de lehet, megunja, hogy "basszus, már megint rossz kedve van, nekem kell őt felvidítani". Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik. Úgy érzem, hogy öt év után lehet egy kapcsolatom. Mindjárt el is bőgöm magam… - vallotta be a Borsnak. 

Ezt is szeretjük