Palvin Barbi leutánozta Sharon Stone-t az Elemi ösztönből - Melyikük szexibb?
Palvin Barbi élete egyik legszexibb videóját forgatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Verhoeven 1992-ben bemutatott alkotása, az Elemi ösztön a filmtörténelem egyik megkerülhetetlen thrillere, számos más alkotást inspirált, a női főszereplő, a dúsgazdag, manipulatív, domináns, szexi nő sok később készült film alapkaraktere lett. Ha a film címét meghalljuk, legtöbbünknek Sharon Stone ikonikus jelenete ugrik be, melyben a regényírónőt kihallgatják. Palvin Barbi egy magazin tízéves születésnapja alkalmából most az Elemi ösztön szexszimbólumának szerepébe bújt. 

A világhírű magyar modell erről az Instagram-oldalán posztolt egy videót, és azt írta, ez a munka a kedvenc projektjei közé került. Azt is fontosnak tartotta megemlíteni, hogy viselt alsóneműt.

A videót 24 órán belül már közel 900 ezren nézték meg, a hozzászólásokban pedig az olvasható, mennyire vérforralóan szexinek találják.

Sharon Stone-t az Elemi ösztön avatta a ’90-es évek szexszimbólumává, ez a film emelte a szupersztárok sorába. Az ikonikus filmjelenetben nemcsak a nyomozókat, de a filmet néző férfiakat is megizzasztotta. 

Végül itt egy videó, melyben Sharon Stone sokat emlegetett és utánzott lábcseréje látható. 

A hatvanévesen is szexi színésznőt a filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték, de Arany Glóbuszt - az Oscar-díjjal együtt - végül három évvel később, 1996-ban a Casinóért kapott. 

Ezt is szeretjük