Luxus a köbön: Ördög Nóráék a Maldív-szigeteken 10 milliós lakosztályban lazíthattak

Ördög Nóra és Nánási Pál megmutatták, milyen luxusrezidencián tölthettek el három napot a Maldív-szigeteken.

Nánásiék és a Maliday
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, valamint gyerekeik, Mici és Venci a világ számos kontinensén és országában nyaraltak már. 

Követőiknek is megmutatják kalandjaikat a YouTube-csatornájukon.  Legutóbb a Maldív-szigetekről raktak össze egy videót, ami az Átköltöztettek minket a milliárdosok villájába! - MALIDAY 2. címet kapta.  

Nánásiék és a Maliday

A negyedik epizódban a TV2 műsorvezetője elárulta, azért is jó szezonon kívül utazni, mert az emberrel történhetnek csodák, például olyan méregdrága lakosztályt is kipróbálhatnak, amire másképp nem lenne pénzük. A luxus luxusának a luxusa! - így jellemezte Nánási Pál azt a rezidenciát, ami felesége szerint alapestben éjszakánként 10-15 millió forintba, míg a fotóművész szerint 10 millió forintba kerül. 

- Szezonon kívül, ahogy most vagyunk, egy éjszaka hétmillió forintba kerül. Ha valami tévedés történik, és a végén esetleg mégiscsak kiszámlázzák nekünk ezt a három éjszakát, amit itt fogunk tölteni, akkor itt maradunk ezen a szigeten egy életen át lemosogatni - mondta Ördög Nóra.  

Ördög Nóra és Mici a divatbemutatón

Ördög Nóra is részt vett a hétvégén a Budapest Central European Fashion Weeken, mégpedig nem is akárhogyan: most először a  lánya is elkísérte. Nánási Mici májusban kereken tízéves lesz, és már kicsi lányként nagyon érdekelték a szép ruhák.  

Ördög Nóra áttetsző estélyiben: Micivel így ment a divatbemutatóra

Ördög Nóra lányával, Micivel ment a Budapest Central European Fashion Weekre.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: YouTube/Nánásiék

Ezt is szeretjük