Cameron Diaz előtt égett be a magyar modell - Ezt a bakit követte el

Nagy Réka kínos szituba keveredett egy apró füllentés miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a gyönyörű magyar modell, Nagy Réka Amerikában elkezdte beindítani pályafutását, első lépésként leszerződött egy modellügynökséghez Miamiban. 

Ilyenkor az a menetrend, hogy a klienseknek ki kell tölteniük egy kérdőívet. Ez alapján kapják meg a jövendőbeli munkákat, legyen szó a kifutóról vagy egy divatfotózásról.

Ezért sült fel Nagy Réka

A bizonyos dokumentumon számtalan képességet sorolnak fel, és egy manökent annál nagyobb eséllyel választanak ki, ezek közül minél többnek a birtokában van. A szőke szépség nem volt rest bepipálni a sporttevékenységek valamennyiét, még akkor is, ha fogalma sem volt, hogy kell űzni azt.

- Nagyon sok olyan fotózás is van, amelyek egy-egy sportra irányulnak. Általában soha nem lesz ilyen fotózásod, és az a jó, ha minél többet bepipálgatsz. Sportember voltam mindig, úgyhogy azt mondtam, ikszelgessünk - mesélte a Nyugi! Köztünk marad című műsorban.

nagy-réka-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Eltelt pár hét, és amikor megcsörrent a telefonja, azzal a hírrel hívták, hogy megkapott egy megbízást, Stella McCartney sportruházatát kellett bemutatnia.

- Különféle sportoknak megfelelő ruhákat tervezett. Ekkor már a szemem előtt volt, miket is jelölgettem be, úgyhogy rákérdeztem, melyik sportágat osztották rám. Erre azt válaszolták, hogy mivel olyan széles skálán mozogsz, így majdnem mindegyiket. 

nagy-réka-nyugik
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Egy privát rendezvény keretein belül zajlott az esemény, ahol olyan sztárok voltak jelen, mint Cameron Diaz vagy Kate Hudson.

- Megérkeztem, és akkor mondták, hogy kenu. Ekkor arra gondoltam: nem lesz olyan rossz, voltam vízi táborban ötödikben, valamire még emlékszem. Már belelendültünk, amikor puff, beleestünk a vízbe. Mindenki hátrahőkölt, hogy: "Úristen, a ruhák!" Szerencsére jó fejek voltak, és csak nevettek a dolgon - emlékezett vissza a Life TV műsorában.

A hazai sztárok legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös ruhákban forrósították fel maguk körül a levegőt hazai sztárjaink. Valakinek csak egy pánt takarta a dekoltázsát, de volt olyan is, aki popsit villantott.

Ezt is szeretjük