Az első kép Nagy Feró újszülött unokájáról: tündéri a négyszeres nagyapa karjában

Nagy Feró idősebbik fiának második gyermeke, a rocker negyedik unokája szeptember másodikán jött a világra.

Nagy Feró negyedik unokája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Feró május végén a Petőfi Rock című rádióműsorban jelentette be, hamarosan újabb unokával bővül a családja. 

Idősebbik fia, Botond révén lett négyszeres nagypapa, neki már született egy fia, a hatéves Patrik. Öccsének, Hunornak két gyerkőce van: Alíz Beatrice 2018 decemberében, Nimród Zalán 2021 márciusában jött a világra.

Nagy Feró negyedik unokája

A nemek aránya ezúttal a fiúk felé billent, Botond második gyerkőce is kisfiú lett. Édesapja gyönyörűnek találja a nevet, amit választottak a picinek: Nagy Noel Konorra keresztelték. A közönség a Hot! magazinban láthatta a picit először, tüneményes, ahogy nagypapája karjában pihen.

Mint mindegyik unokája születésénél, Nagy Feró ezúttal is elérzékenyült, mikor először láthatta a babát. 

- Boldogsággal telt meg a szívem, amikor először megláttam, milyen tökéletes baba, és nem szégyellem bevallani, de elsírtam magam, beleszédültem a látványba - mesélte a hetilapnak.

A zenész már másnap elment meglátogatni a csöppséget, hogy hazajöttek a kórházból. Természetesen minden elővigyázatosságot betartva, maszkban ment át fiáékhoz.

- Bíztam benne, hogy pont egy olyan pillanatban érkezem, amikor ébren van. Már most imádom! Szorgalmasak a gyerekeim, öt év alatt lettem négyszeres nagypapa.

Oszvald Marika unokája megszületett

Megszületett Oszvald Marika unokája. Lánya 43 évesen adott életet első gyermekének, akit a Vince névre kereszteltek el. A televíziós riporterként dolgozó Krisztina tíz éve próbálkozott azzal, hogy teherbe essen, végül a 11. lombikprogram lett sikeres.

Oszvald Marika lánya 43 évesen lett anya: Krisztinának a 11. lombikja lett sikeres

Oszvald Marika lánya, Hídvégi Krisztina május elején adott életet első gyermekének. Tíz éve próbálkozik, hogy anya lehessen.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük