Tudtad, hogy Nagy Ferónak van egy lánya? Megviselte a válás Gabriella anyjától
Nagy Feró imádta a kislányát, ezért nehezen viselte, hogy nem lehetett jobban az élete része.

nagyfero-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Feró 1970-ben első feleségével, Csuka Mónikával együtt alapította meg a Beatrice zenekart, aminek köszönhetően ő ma Magyarország egyik leghíresebb rockzenésze. 

Első és egyetlen gyermekük, Gabriella 1975-ben jött a világra, majd a házaspár a válás mellett döntött a sztár kicsapongó életmódja miatt. 

Nagy Feró lánya

Nagy Feró  volt felesége, Csuka Mónika egy 2020-ban a Blikknek adott interjújában elárulta, a házasságuk kislányuk születése után nem sokkal futott zátonyra, mert „Feró szerette a lányokat”. Hozzátette, a rocker mindig jó apa volt, és az is maradt. 

Nagy Ferót mélyen érintette 1977-es válása.
Nagy Ferót mélyen érintette 1977-es válása.
Fotó: mediaklikk.hu

A Beatrice sztárja 1980-ban ismerkedett meg második feleségével, Ágnessel, aki akkor mindössze 18 éves volt, húsz évvel fiatalabb, mint az énekes. Akkoriban nem jósoltak nekik túl sok jót, de mindenre rácáfoltak. Két fiuk született, Botond és Hunor, akik mára már unokákkal is megajándékozták a 76 éves sztárt.

Annak ellenére, hogy jól alakult az élete, Nagy Feró soha nem titkolta, számára nehéz időszakot hozott 1977-es válása. 

- Nagyon nagy törés volt az életemben, hogy akkor a régi feleségem kirúgott. Lehet, hogy jogosan, de erre ne térjünk ki. Nehogy rossz színben tűnjek fel. Abban a két évben, amíg együtt voltunk, nagyon sokat voltam Gabival - mesélte a köztévé Magas és Mély című műsorában. 

A sztár egy időben szerette volna magához venni Gabit.
A sztár egy időben szerette volna magához venni Gabit.
Fotó: mediaklikk.hu

- Amikor elváltunk, nagyon-nagyon hiányzott nekem. Hiányzott, hogy éjszaka felébredtem, és hallottam, hogy kiesett a cumi a szájából. Odamentem, visszaadtam, tudtam, hogy nem lesz sírás. Egy csomó olyan dolog, ami utána nekem évekig hiányzott. Hiányzott, hogy én legyek az apja. Miért nincs itt mellettem? - fejtette ki Nagy Feró, majd azt is elárulta, annak idején megpróbálta megszerezni kislánya felügyeleti jogait, ám nem járt sikerrel. 

Nagy Gaby ma már felnőtt nő, 2022-ben ünnepli 47. születésnapját. 2012-ben férjhez ment, hat év járás után mondott igent az oltárnál az Örökség zenekar dobosának, Nagy Lászlónak. Házasságuk két évig tartott. Nagy Feró a szakításukkor a Blikknek elárulta, veje egy hajón dolgozott, valószínűleg a távkapcsolat nem volt működőképes. 

Nagy Feró lánya fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted a "nemzet csótányának" extravagáns lányát és jóképű fiait.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: mediaklikk.hu - Magas és Mély

Ezt is szeretjük