Nagy Ervin és volt párja 5 éve viharosan váltak külön - Ma már Rozinak is új társa van
Nagy Ervin és Váczi Rozi is új párra lelt, ma már olyanok, mint egy nagy család.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és lánya édesanyja, Váczi Rozi öt évvel ezelőtt viharosan váltak külön, és eleinte akadtak nehézségeik, de mindig a közös gyermekük érdekeit tették az első helyre, és ma már nagyon jó, baráti kapcsolatban vannak egymással, mindig számíthatnak a másikra.

A színész akkor látogathatja meg tízéves lányát, amikor akarja, Lola pedig a 43 éves sztár menyasszonyát, Borbély Alexandrát is nagyon kedveli. 

Nagy Ervin volt párjára is rátalált a szerelem

- Megszenvedtük a válást, mindenki a maga módján. Ugyan Ervinnel nem voltunk házasok, úgy gondolom, ha az embernek gyermeke van, az mindent felülír. Nekem és Ervinnek is az volt a legfontosabb, hogy a lányunk, Lola a lehető legkevesebbet sérüljön - mesélte Rozi a Hot! magazinnak.

Mára mindketten új párra leltek, Nagy Ervin tavaly novemberben eljegyezte színésznő szerelmét, Váczi Rozinak pedig új párjától egy kislánya is született, Nina már kétéves. 

- Mindenki jóban van mindenkivel, így olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Ervin rendszeresen beugrik, szinte hazajár hozzánk. Hihetetlen megnyugvás, hogy számíthatunk egymásra, tényleges támaszai vagyunk a másiknak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A világjárvány még inkább megmutatta, mekkora szükség van az összetartásra. Mivel Rozi új párja is a filmes szakmában dolgozik, így a kétgyerekes anya lett a családfenntartó.

Első gyermeke születése után nem sokkal indította el a vállalkozását, amelyben már 37 emberért felel: tardi asszonyok különböző termékekre hímzik a matyó mintákat. Hogy ne menjenek csődbe, egyedi maszkokat kezdtek hímezni - egyet Nagy Ervin is tervezett. 

Nagy Ervin és Váczi Rozi a Matyódesignról meséltek a Csak Csajok egyik 2012 októberi adásában.
Nagy Ervin és Váczi Rozi a Matyódesignról meséltek a Csak Csajok egyik 2012 októberi adásában.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

- Anyagilag és lelkileg is megviselte az elmúlt időszak: a budapesti albérletüket már nem tudták fenntartani, így párjával és a két lányával visszaköltözött szülőfalujába, Tardra, ahol a cége is működik. Erős nő, voltak már nehéz időszakai, úgy véli, ezt is átvészeli, főleg, hogy támaszkodhat a családjára.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra a premieren

A Drakulics elvtárs című vígjátékban Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili és Thuróczy Szabolcs játssza a főszerepet, de a főbb szerepekben Bödőcs Tibort, Balsai Mónit vagy Borbély Alexandrát is láthatjuk. A permieren a legdögösebb sztár utóbbi volt, aki természetesen párjával, Nagy Ervinnel érkezett. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárjait.

Ezt is szeretjük