"Szakítós veszekedéseink voltak!" Borbély Alexandra és Nagy Ervin kapcsolatát megváltoztatta a házasság

Nagy Ervin és Borbély Alexandra temperamentumos pár, ugyanakkor házastársakként sokat fejlődtek, próbálnak tanulni korábbi hibáikból.

borbely-alexandra-nagy-ervin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra 2021 nyarán házasodtak össze, idén októberben pedig megszülettek lányaik, Elza és Franciska. 

Röviddel ikreik világrajövetele előtt exkluzív páros interjúra fogadták otthonukban az ÉVA Magazint, melynek őszintén beszéltek személyiségbeli hasonlóságaikról, ugyanakkor temperamentumos párkapcsolatukról is. Házastársakként sokat fejlődtek, mindig próbálnak tanulni korábbi hibáikból.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata

- Autoriter személyiségekként, nagy kilengésekkel dolgozunk. Nálunk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ugyanolyanok vagyunk: sértődékenyek - mondta el Nagy Ervin. 

borbely-alexandra-nagy-ervin1

- Időnként kutya-macska módon viszonyulunk egymáshoz. Egyikünk sem akar engedni. Az a legnehezebb, amikor kritizáljuk a másikat, vagy azt gondolja egyikünk, hogy a másik őt kritizálja. Ebből sok konfliktusunk fakadt az évek során - megfelelési kényszerünk van egymással szemben - tette hozzá Borbély Alexandra. 

A színésznő azt is elárulta, hogy temperamentumos a párkapcsolati dinamikájuk. 

Szakítós veszekedéseink voltak, de akkor is tudtuk, hogy nem élhetünk egymás nélkül.

- Szeretjük, imádjuk egymást, de ugyanolyan fokon tudtunk haragudni is… Ma már sokkal nyugodtabbak vagyunk.

borbely-alexandra-nagy-ervin2

- Megtanultuk a konfliktusokat komfortzónán belül tartani: egyrészt elmegyek teniszezni vagy golfozni, ha gondom van, másrészt nem veszem fel a kesztyűt. Alapesetben amúgy gyakran konfrontálódom, nehezen bírom az igazságtalanságot. De mostanra mindketten sokat fejlődtünk, és az is fontos, hogy mindig próbálunk tanulni a korábbi hibáinkból - magyarázta férje.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata már csak azért sem hétköznapi, mert időnként nehéz elválasztani a művészt a szerető pártól. A társak olykor nehezen viselik a másik jelenlétét a nézőtéren, hiszen ez kizökkenti őket a szerepükből. 

- Amikor színházban játszunk, nem szeretjük tudni, hogy mikor néz minket a másik. Amikor kilép szerepéből a színész, és egy pillanatra kívülről látja, miként játszik aznap este, onnan már nehéz visszarángatnia magát. Ha ott van Ervin, amikor színpadon vagyok, és elképzelem, hogy így vagy úgy néz engem, onnantól bukta, már nem vagyok benne a szerepben - vallotta be az Európai Filmdíjjal jutalmazott Borbély Alexandra. 

Borbély Alexandra és Nagy Ervin az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén a sevillai Maestranza Színházban 2018. december 15-én.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén a sevillai Maestranza Színházban 2018. december 15-én.
Fotó: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

A házaspár hozzátette, olykor „kukkolva”, titokban nézik meg a másik darabját, hogy ezzel támogassák egymást. 

Az interjú röviddel az ikrek születése előtt készült, a színésznő egyelőre nem határozott a visszatérés menetrendjéről. 

- Nem tervezek. De már fölhívtak a Mellékhatás című sorozat készítői, amiben játszom, hogy a harmadik évadot forgatják jövő nyáron, kérdezték, jönnék-e. Mondtam, persze, alig várom. Ervin szerint nem vagyok normális, mert fogalmam sincs, mi vár rám.

A teljes interjú és az exkluzív fotósorozat a párról az ÉVA Magazin téli lapszámában látható, olvasható.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthona

Az otthonuk egy bel-budai társasház első emeletén található, az épületet nagy kert veszi körbe. Csendes környéket választottak maguknak, ahonnan életük fontos színterei csak egy karnyújtásnyira vannak.

Cover-fotó: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz 

Ezt is szeretjük