A Barátok közt sztárja ledobta a textilt - Ő volt az utolsó, aki a Playboy magazinnak vetkőzhetett

Nagy Alexandra erotikus képeit Nánási Pál készítette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Alexandra 2011 márciusa óta erősíti a Barátok közt csapatát, a gyönyörű színésznő Fekete Alízt alakítja.

Az RTL Klub sztárja szégyenlős típus, nem nagyon szereti megmutatni szép alakját, ám a Playboy magazin kedvéért most egy teljesen új oldalát mutatta meg, szexi, erotikus fotózáson vett részt.

Nagy Alexandra a Playboynak vetkőzött

Mint köztudott, hazánkban nem jelenik meg több magyar kiadású Playboy magazin 2020 januárjától, az utolsó lapszám decemberben jelent meg. Ebben a friss kiadványban találhatóak meg a 36 éves színésznő dögös fotói is, melyeket Nánási Pál készített.

A Reggeli mai adásában Nagy Alexandra elmesélte, hogy a lap főszerkesztője, Bus István kérte fel őt a fotózásra, mint mondta, alaposan átgondolta, hogy igent vagy nemet mondjon a lehetőségre.

- Első körben konzultáltam az édesanyámmal, a legszűkebb baráti körömmel, szerencsére 36 évesen már ott tartok, hogy nem érdekel mindenkinek a véleménye feltétlenül, mert nem tudok mindenkinek megfelelni - mesélte a műsorban.

Szerette volna, ha olyan képek készülnének róla, amelyeket sosem fog szégyellni, és szívesen beszél róluk, végül teljesen megvolt elégedve Nánási Pál munkájával, és nagyon büszke a képekre.

- Volt egy határ, de én tényleg kényelmesen éreztem magam Palival, azért, mert lassan 15 éve ismerjük egymást, és a kis csapatát is ismerem - mesélte, majd hozzátette, mint minden nőnek, neki is vannak olyan dolgai, amiken szívesen javítana, ennek ellenére teljesen megbarátkozott a külsejével.

Bus István elmondta, azért Alexára esett a választása, mert bármelyik eseményen is találkozott vele, mindig elcsodálkozott rajta, hogy milyen gyönyörű nő, és azt is észrevette, hogy királynői tartással rendelkezik.

Zalatnay Sarolta 53 évesen vállalta be a szexi fotózást

Sok hazai híresség vállalta be, hogy ledobja a textilt a Playboy magazin kedvéért. Zalatnay Sarolta 53 esztendősen vállalta be a fotózást.

Ezt is szeretjük