Nádai Anikó halványzöld estélyibe bújt a ValóVilág döntőjében - Lenyűgözte a nézőket
Nádai Anikó álomszép ruhájában vezette a ValóVilág tizedik évadának fináléját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó idén már harmadszorra vezethette a ValóVilágot, amelynek tizedik évadát 2021. február 27-én este VV Vivi nyerte meg. 

Az RTL Klub műsorvezetője gyönyörű estélyi ruhában állt kamerák elé a fináléban, és a nézők szerint káprázatosan nézett ki benne, olyan volt, mint egy hercegnő. 

Nádai Anikó a ValóVilág 10 döntőjében

Annak idején Nádai Anikó a ValóVilág negyedik évadában szerepelt VV Anikó néven, és 2011 májusában, 154 nap után, a negyedik helyezettként távozott a villából. Még ugyanebben az évben a ValóVilág 5 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak lett a háziasszonya, majd 2016-ban már a VV nyolcadik évadát vezette Istenes Bencével, az utóbbi két évadot pedig Puskás Petivel. 

A jubileumi, tizedik évad döntőjében a nézők ámultak, milyen gyönyörű volt a meseszép, halványzöld estélyiben. 

"Egy csodás NŐ csupa nagybetűvel!"

"Gyönyörű vagy ebben a ruhában, tökéletesen állt! "

"Már a lépcső tetején a bevonuláskor egyetlen szó kristályosodott ki bennem: királylány. Ragyogsz, tündökölsz és csoda vagy" - áradoztak a kommentelők. 

nadai-aniko
Fotó: RTL II/ValóVilág 10

Benes Anita, a Daalarna tervezője álmodta meg a légies kreációt, az a Daalarna WHISPER esküvői ruhakollekciójának egy különleges színű darabja. Annak forma- és motívumvilágát Izland egyedi természeti adottságai ihlették, a ruhákat mohákra, zuzmókra és páfrányokra emlékeztető lézervágott minták, háromdimenziós, hímzett csipkevirágok díszítik. 

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 2020-ból

Lékai-Kiss Ramóna debütálása a TV2 Dancing whit the Stars című műsorának háziasszonyakén látványosra és emlékezetesre sikeredett: az aranyszínű Robert Maar-kreációban egyszerre volt elegáns, és szexi dekoltázsával nagyon dögös is. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2020-as év tíz gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük