Nádai Anikó orrplasztikája előtt és után: új embert lát a tükörben
Nádai Anikó orra gyerekként tört el, majd forrt össze rosszul, évek óta hezitált a plasztikai műtéten.

nádai-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó tévés debütálása 2009-ben volt A Királynő című műsorban, ahol ő is megmérettette magát a Miss Earth Hungary címért. A nagy többség két évvel később ismerte meg a nevét a Való Világ negyedik évadában, ahol egy hajszállal a finálé előtt esett ki, így a negyedik helyen végzett.

Ő az egyike azon villalakóknak, akik ki tudták használni a rájuk vetülő reflektorfényt, a műsor után nem távolodott el a képernyőtől, és a televíziózásnál maradt. 

Nádai Anikó orrplasztika előtt és után

Először az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplőjeként láthattuk viszont, 2016-ban pedig az RTL Klub műsorvezetője lett, olyan produkcióknak volt a háziasszonya, mint a Farm, a Való Világ Powered by Big Brother vagy a Házasodna a Gazda, 2020 márciusa óta pedig a Reggeliben köszönti a nézőket.

nádai-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

32 évesen hatalmas elhatározásra jutott, úgy döntött, plasztikai beavatkozást végeztet el magán. Nem légből kapott ötletként akarta megműttetni az orrát, hosszú évek előzték meg azt, hogy a kés alá feküdjön. Erről november 17-én tett közzé egy bejegyzést az Instagram-oldalán, amelyben többek között elárulta, a negatív kommentek is hozzájárultak a döntéséhez.

"Az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak..." - fogalmazott.

Arról is írt, azért osztja meg mindezt a közösségi médiában, mert szeretne segíteni a hasonló cipőben járóknak. Sokan jeleztek vissza neki, a hozzászólók között többen megosztották vele, hogy ők sincsenek kibékülve az orrukkal, és töprengenek a műtéten.

Kicsivel több mint egy héttel a beavatkozás után az eredményt is megmutatta az Instagramon. Tapaszokkal az orrán fotózta le az új arcát.

"Érdekes, sokan nem is látnak túl nagy változást, de számomra mintha egy új ember nézne a tükörbe… A tapaszok rajta lesznek 4-5 napig. Most barátkozunk" - kommentelte a bejegyzést. 

Sztárok, akik plasztikáztattak

Nem Nádai Anikó az egyetlen, aki nem tagadja, hogy plasztikáztatta az arcát. Képes összeállításokban további négy sztárt mutatunk, akik bevallották, hogy átestek korábban valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük