Nacsa Olivér párja bikiniben: Tanzániában készült róluk ölelkezős fotó

Nacsa Olivér és a csinos műsorvezető, Anna Zanzibár szigetén indították az évet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér 2022 márciusában erősítette meg, új szerelem van az életében. Bár eleinte csak elvétve posztolt közös képet Annával, az utóbbi időben egyre többször láthatjuk együtt őket az Instagramon.

Az évindító nyaralásukról is posztoltak: Tanzánia legnépesebb szigetére, Zanzibárra utaztak, hogy pihenéssel kezdjék 2023-at. 

Nacsa Olivér párja bikiniben

A homokos parton, a pálmafák tövében ölelkezve fényképezkedtek. Anna kék bikinit viselt, amelyre egy átlátszó anyagú, fekete, csipkés strandköntöst húzott.

Az M5 műsorvezetője saját oldalára is kitette a képet, egy másik felvétellel együtt. Utóbbi egy közeli, amelyen virágdíszítésű koktélt szürcsöl éppen. Sztori formájában további részleteket mutatott meg az egzotikus környezetről.

Nacsa Olivér posztjához többen hozzászóltak. Akadt, aki azt tanácsolta a párosnak, élvezzék a szigetet, Harsányi Levente pedig gratulált barátjának.

Dundika élénkzöld bikiniben a nyaraláson

Majka és családja négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Ezt is szeretjük