Nacsa Olivér 20 kilót fogyott - Fotón a látványos változás
Nacsa Olivérnek a fogyása után jött meg az önbizalma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér néhány évvel ezelőtt sokkal ducibb volt, de egyszer csak elégedetlen lett azzal, amit a tükörben látott. 2012-ben határozta el, hogy életmódot vált. Aktívan sportolni kezdett, emellett tudatosabban táplálkozott, pár hónap leforgása alatt pedig külsőleg teljesen megváltozott. Ahogy kezdtek róla leolvadni a kilók, egyre keskenyebb lett egykor telt arca. A fogyókúrájáról a Hot! magazinnak mesélt a humorista.

Hatalmas önbizalomra tett szert

A 39 éves sztár, miután megszabadult 20 kiló feleslegétől, némi zavart észlelt: míg ő teljesen elégedett volt a tükörképével, rajongói nem értették, mi történt a duci humorista külsejével, fejtette ki a lapnak. Bele is telt némi időbe, hogy az emberek elfogadják új külsejét. A fogyása után sokkal magabiztosabbá vált.

A bal oldali fotó 2009-ban, a jobb oldali pedig 2018-ban készült Nacsa Olivérről.
A bal oldali fotó 2009-ban, a jobb oldali pedig 2018-ban készült Nacsa Olivérről.
Fotó: MTI/Kollányi Péter, Instagram/Nacsa Olivér

- Elmúltak bizonyos gátlások, amitől, mondanom sem kell, minden könnyebb lett. Megnőtt az önbizalmam, és nem túlzás, másik ember lettem. Visszagondolva, ez új kapukat nyitott meg: bátrabb, merészebb húzásokat hoz az, aki belül kiegyensúlyozott - magyarázta a humorista, aki szerint pont a fogyása járult hozzá ahhoz, hogy belevágjon a Budavári Palotakoncertek létrehozásába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#love❤️ #budavaripalotakoncert #büszkeség #csodaeste

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

Ma már sokkal kevésbé szigorú önmagával, mint régebben, és szerinte egy kicsit túl is fogyott, ezért annyit visszaszedett, hogy egészséges formája legyen, ráadásul imád enni, viszont mindezt edzéssel kompenzálja, hiszen nem szeretne a ló túloldalára sem esni.

Ezt is szeretjük