Müller Cecília félretette a hivatalos blézert: csillogó ruhában ment az Operettszínház gálájára
Müller Cecília is megjelent a Hála Gálán, amit az egészségügyi, rendvédelmi és honvédelmi dolgozók számára rendeztek a Budapesti Operettszínházban.

muller-cecilia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Müller Cecília 2018-tól országos tisztifőorvos, de nevét az egész ország 2020 tavaszán ismerte meg, amikor a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tagja lett. 

A napi tájékoztatók után számtalan mém készült róla, de a blézerivel is sokszor került a figyelem középpontjába, Cecília Cuccai néven külön Facebook-csoport is alakult, amely a legemlékezetesebb darabokat gyűjtötte össze és értékelte. A legutolsó posztot 2020 decemberében tették ki, azóta nem született újabb bejegyzés. 

Müller Cecília az Operettszínházban

Május 28-án és 29-én Hála gála néven a Budapesti Operettszínház a legkedveltebb operett- és musicalslágerekkel ingyenes koncertet rendezett az egészségügyi, rendvédelmi és honvédelmi dolgozók számára a nagyszínpadon, hogy így fejezzék ki köszönetüket és tiszteletüket azért a példátlan küzdelemért, melyben az utóbbi hónapokban szolgálták a társadalmat a koronavírus-járvány nehéz időszakában.

A gálán természetesen Müller Cecília is megjelent. A 62 éves szakember természetesen az alkalomhoz illően ezúttal nem a hivatali munkája által megkövetelt, hagyományos blézerben jelent meg, hanem egy csillogó anyagú, csipkével díszített kreációban.  

A gálán a több mint hatvan szólista, a táncművészek, az énekkar, zenekar és a teljes háttérstáb minden egyes tagja önkéntesen és díjazás nélkül vállalta a közreműködést abban a reményben, hogy így eljut köszönetnyilvánításuk az érintettekhez. Az első napon a rend- és honvédelmi, a másodikon az egészségügyi dolgozókat várták. 

Várkonyi Andrea rózsaszín estélyibe bújt a TV2 gáláján

Várkonyi Andrea 2021. május 30-án visszatért műsorvezetőként a TV2 képernyőjére a Neked énekelek címet viselő, nagyszabású gálaműsor háziasszonyként. A 46 éves sztár káprázatosan nézett ki púderrózsaszín, csillogó estélyi ruhájában, amit Merő Péter tervezett.  

Ezt is szeretjük