Müller Attila az RTL szívtiprója volt: 10 éve imádja gyönyörű feleségét

Müller Attila és felesége tanyája alig egyórányira van Budapesttől, így élnek most a szerelmesek.

muller-attila-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Müller Attila a 2000-es években olyan műsorokban szerepelt, mint az X-Faktor vagy a Csillag Születik, és a Cool TV-n is találkozhattunk vele.

Az elmúlt évek során kevesebbet láthattuk a médiában, igyekszik a magánéletére és a jelenlegi szakmájára koncentrálni. Feleségével, Larion Zoéval tíz éve imádják egymást.

Müller Attila és felesége

Müller Attila jelenlegi munkája a ceremóniamesterség, amely rengeteg szervezéssel jár együtt, emellett pedig még zenél is. Zoé büszke rá, és mindenben igyekszik támogatni, a Kis-Duna mellett található tanyájukon egyre több időt töltenek, itt bármikor elbújhatnak a világ elől.

- 2020-ban vettünk egy tanyát, azt is rendben kell tartani. A tanyánk egy nyolcszáz négyzetméteres gyümölcsösből és 3200 négyzetméternyi szántóföldből áll. Egy szobányi ház van rajta, olykor ott alszunk, de nem lehet ott lakni – árulta el a férfi a Story magazinnak

Olvass Brunner Márta sóskúti tanyájáról is!

Brunner Márta megmutatta, hogyan élnek a tanyán férjével, Ács Bálinttal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Cool TV

Ezt is szeretjük