Dögös, jó popsijú nőnek látom magam! - Mosolyka a kerekesszékben is divatos
Mosolyka imádja a nőies és elegáns ruhákat.

mosolyka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár szeret vásárolni, Mosolyka saját magára nem szívesen költ nagy összegeket. A black friday hatalmas akcióira viszont ő is készül a hétvégén: egy királykék színű, elegáns ruhát mindenképpen rendel, mert az a megtiszteltetés érte, hogy műsorvezető lehet egy gálaesten a Nemzeti Színházban. 

Mosolyka egyébként is egy dögös, jó popsijú nőnek látja magát, és szívesen öltözködik nőiesen, elegánsan. Imádja a térdnél egy tenyérnyivel feljebb érő, szűk szoknyákat vagy ruhákat, melyeket mindig színes harisnyákkal párosít. 

A ruhatár bővítésénél nagy segítségére van férje, akinek különösen jó érzéke van megtalálni azt, amit párja imádni fog. Mosolykának az aktuális kedvence egy szűk, fehér ruha, amit a fashiondays.hu-n szemelt ki magának, és végül az esküvői ruhája lett.  

mosolyka-ferje
Fotó: fashiondays.hu

- Miután elfogadtam, megszerettem saját magam, rájöttem, hogy mekkora magabiztosságot adhat ehhez egy jól megválasztott ruha. Például, amikor megismerkedtem a férjemmel, éppen előtte rendeltem egy felsőt, és vettem egy egyszerű nadrágot. Hozzátettem a belső húdejóélni érzést, és ezek után elmondása szerint ragyogtam. A kerekesszék sehol sem volt, csak a csaj, a nő, aki vonzó - mesélte.  

Ezt is szeretjük