Már az 5. hónapban van a magyar műsorvezető! Második gyermekét várja Morvai Noémi
Morvai Noémi, a Kívánságkosár műsorvezetője babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Második gyermekét várja Morvai Noémi, a Duna TV Kívánságkosár című műsorának háziasszonya.

A várandósság egyáltalán nem viseli meg, így a tavasz végéig még képernyőn marad, árulta el a Feminának.

Az ötödik hónapban van

- Matyival sem voltak rosszulléteim, nem émelyegtem, ez szerencsére most is így van. A boldogságon túl nem is venni észre rajtam nagyon változást. Az ötödik hónapban vagyok, és a ruhatáram is alig változott. A hasam fölött kerekedtem ki, így a Faust Bál műsorvezetőjeként sem kismamaruhát viseltem, hanem egy klasszikus estélyit.

- Matyi még csak két és fél éves. Hogyan készítitek fel a kistestvér érkezésére? Várja már?

- Nagyon cuki, sokszor odafut a hasamhoz, simogatja, puszilgatja, mondja, hogy "Gyere már ki!". Nagyon várja már a kishúgát vagy kisöccsét - a nemét egyelőre nem tudjuk, mert bújócskázik. Persze Matyi azt gondolja, hogy miután megszületik a kistestvére, együtt játszhatnak, nem tudja, hogy a kisbaba eleinte csak sírni és enni fog. Arra kell majd nagyon figyelnünk, hogy ne érezze úgy, elhanyagoljuk a kisbaba miatt. Matyi ugyanis extrán igényli a figyelmet.

- Ha ennyire várja, az csak jó, be lehet majd vonni segíteni, így nem érzi magát mellőzve.

- Így tervezem. Matyi amúgy is nagyon kedves, segítőkész gyerek, nem tudok úgy főzni vagy takarítani, hogy ne jönne segédkezni. Így sok minden háromszor annyi ideig tart, mint ha nélküle végezném, de nem baj, élvezem, hogy ilyen érdeklődő. Beszélni is hamar, egyévesen elkezdett. Nagyon kommunikatív, egyfolytában kérdez, beszélgetést kezdeményez, olvasgatni, könyveket nézegetni kell vele.

A február 14-i Faust Operabálon
Morvai Noémi volt az est női műsorvezetője

- A nézők jelenleg még láthatnak a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Hogy tervezed, meddig dolgozol, és mikor térsz vissza a szülés után?

- Matyival a nyolcadik hónapig vezettem műsort, mert egyáltalán nem éreztem megterhelőnek, jól éreztem magam a bőrömben. Most is így tervezem. Matyi három hónapos volt, amikor heti egy napra, aztán később heti kettőre visszamentem dolgozni. 20 hónapos koráig szoptattam, aminek örültem, ugyanakkor elég fárasztó is volt. Mielőtt elindultam dolgozni, megetettem, mire elkészültem a munkahelyen a sminkszobában, a párom utánam hozta, hogy ismét ehessen. Mire vége lett a műsornak, ismét megéhezett.

Klement Zoltánnal a Kívánságkosár február 11-i adásában

- Matyi szerencsére két hónapos korától átalussza az éjszakát, remélem, a testvére is hasonlóan jó alvó lesz, mert ha valamit, akkor az alvásmegvonást nagyon nehezen viselem. Azt még nem tudom, hogy a szülés után mikor megyek vissza dolgozni, görcsösen nem is szeretnék semmihez ragaszkodni. 

Fotó: Facebook/Kívánságkosár, Paján Anita, Facebook/Noémi Morvai

Ezt is szeretjük