Erdélyi Mónika lánya már ilyen nagy: a 13 éves Molli egyre jobban hasonlít rá
Erdélyi Mónika kisebbik lánya már kamaszkorba lépett.

mónika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amennyire magas nézettséget produkált a 2000-es években Erdélyi Mónika saját nevével fémjelzett kibeszélő show-ja, a Mónika Show, épp annyira lett népszerű a YouTube-csatornája.

2011-ben kezdett kislányával gyermekbarát videókat gyártani az oldalra, ami 2021 tavaszára 363 ezer feliratkozót számol. A zömében kreatív, sütős-főzős témájú felvételek alapján egyértelmű, hogy az anya-lánya páros egyre inkább hasonlít egymásra. Molli örökölte édesanyja mosolyát és fekete haját is.

Erdélyi Mónika és 13 éves lánya, Molli

Közös szerepléseik alapján az is jól látszik, mennyire felhőtlen a viszonyuk. A műsorvezető lánya 2020 novemberében töltötte be a 13. életévét, ezzel pedig hivatalosan belépett a kamaszkorba. Bár tudjuk, hogy ezt a korszakot sokszor a lázadás és a feleselés jellemzi, Molli kivétel mindez alól, ami elsősorban anyukája nevelésének köszönhető.

- A szigorúság kell ahhoz, hogy biztonságban érezze magát a gyerek. Ez persze nem azt jelenti, hogy folyamatosan meg kell mutatni, hogy márpedig az lesz, amit a felnőtt akar. Határokat szabok a lányomnak, és azokon belül mozoghat: így pontosan tudja, mit szabad, és mit nem. A demokráciában hiszek, és a kommunikációban. Vitatkozhat is velem, ha nem ért egyet, de elvárom, hogy kulturáltan tegye. Szerintem egy gyerek úgy viselkedik majd, ahogy a szülőtől látta - mesélte a Hot! magazinnak 2021 májusában.

Bár sülve-főve együtt vannak, a tévés pontosan tudja, hogy gyermekének ennyi idősen már szüksége van magánéletre.

- Rengeteget vagyunk együtt, de persze Mollinak is van privátszférája. Volt olyan, hogy megkérdezte tőlem, nem haragszom-e, ha elvonul a saját szobájába. 

Liptai Claudia és lánya, Panka

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya gyönyörű tini lett: a 14 és fél éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. 

Ezt is szeretjük