Molnár Piroska életmentő műtéten esett át - Először beszélt róla

Molnár Piroska szívébe egy pacemakert ültettek be az orvosok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Piroska életmentő műtéten esett át a nyáron, amiről az Origónak adott interjújában beszélt először. Mint elmondta, egy hajnali forgatásra indult éppen, amikor azt vette észre, hogy nem lát. Először csak arra gyanakodott, hogy nincs rajta a szemüvege, de miután felvette, akkor sem látott semmit. Nem sokkal később visszatért a látása, a forgatáson azonban nem volt jól, nem sokkal később pedig megállapították, hogy ezek a tünetek a stroke előjelei voltak.

A Honvéd Kórházban megvizsgálták, ahol kiderült, nagy a baj, de még időben fordult segítségért a szakemberekhez, a műtétet azonban így sem kerülhette el.

- Kiderült, elég nagy területen volt agyérgörcsöm, ami a stroke előszobája. A neurológus nem is értette, hogyan tudok még beszélni, járni. Rólam végül kiderült: pitvarfibrillációm van. Szerencsére a gyógyszeres kúra visszaállította a normális ritmust, ha az nem sikerül, akkor ki kell ütni a szívet, majd újraindítani - nyilatkozta.

Nem sokkal később megint rosszul lett, a sebészek pedig hajnalban megoperálták: pacemakert ültettek be a szívébe.

- Telt, múlt az idő, egyszer csak rosszul lettem a szinkronban. Hazajöttem, megmértem a vérnyomásomat, kiderült, harmincegyes a pulzusom. Azt mondják, az már olyan halálközeli. Másnap hajnalban már műtöttek is, azóta pacemakerem is van - árulta el a nemzet színésznője, aki egyébként végig ébren volt a műtét során.

Ezt is szeretjük