Újra meg kell tanulnia járni - Cserhalmi György megrázó vallomást tett betegségéről
Cserhalmi György hosszú idő után először beszélt megpróbáltatásairól.

cserhalmi-gyorgy-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 novemberében derült ki, hogy Cserhalmi György térdét meg kell műteni, ami után az orvosai szerint legalább három hónapos rehabilitáció várt rá. 2017 áprilisában esett át az operáción, melynek során súlyos gerincproblémát észleltek nála, ezért orvosai egy újabb sürgős beavatkozás mellett döntöttek. A 69 éves színművész a közelmúltban elhagyta a kórházat, és hosszú idő után a Nők Lapjának adott interjújában beszélt betegségéről.

- Járni tanulok például. A műtétek után hónapokig nem tudtam, most is csak úgy-ahogy. Próbálgatom, hogyan működi a testem, meg egyáltalán mi az, ami működik - kezdte vallomását a nemzet színésze, aki azt is elárulta, hogy testi hibával született, angolkóros volt az egyik lába, emiatt sokáig az is kétséges volt, hogy egyáltalán tud-e majd járni, ha felnő.

cserhalmi-gyorgy-2016-mti-kallos-bea
Fotó: MTI/Kallos Bea

- Legelső emlékem, hogy egy lábon ugrálok a házunkban a lépcsőkön, hogy kellően megerősítsem a csökevényes lábamat. Emlékszem, nekem azért is meg kellett küzdenem, hogy egyáltalán járni tudjak! Ez megmaradt bennem. Bennem ragadt a dac, hogy én semmit sem kapok ingyen, nekem mindenért muszáj harcolnom. Ez végigkísért, és most ismét itt tartok, hogy megint gyötrődöm azért, hogy egyáltalán járni tudjak - nyilatkozta Cserhalmi György, aki nagyon hálás az orvosoknak, nővéreknek és betegtársaknak, mivel sokat segítettek neki.

Ezt is szeretjük