A Drága örökösökkel sztár lett: most élelmiszerre sem nagyon futja Molnár Gusztávnak

Molnár Gusztáv nem kölcsönökből szeretné fedezni a kiadásaikat, hanem munkával keresett pénzből.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztávot a 2019 januárjában indult és 2020 decemberében véget ért Drága örökösöknek köszönhetően ismerte meg az egész ország. Az RTL Klub sorozatában ő alakította Szlávent. 

A színész a világjárvány miatt nehéz helyzetbe került. Bár posztját, amelyben arról ír, hogy már az élelmiszer beszerzése is gondot okoz számára, nem a nagy nyilvánosságnak szánta, mégis úgy döntött, a Fókuszban beszél nehéz helyzetéről. 

Molnár Gusztáv munkát keres

"Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz" - olvasható a posztban.

molnar-gusztav
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem telefonszámla vagy rezsi befizetéséről beszélek, hanem arról, hogy, mondjuk, a gyerekeknek kerül-e hús az asztalra - magyarázta a Fókuszban. 

Hangsúlyozta, ahogy a posztjában is írta, nem panaszkodni szeretne, tudja, hogy sokan hasonló cipőben járnak. Nem válogat, nem veti meg a fizikai munkát sem. 

Bármire kapható vagyok! Nagyon szívesen elmegyek kertet ásni, füvet nyírni vagy bármi mást csinálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Molnár Gusztávnak egy éve nincs munkája, de az utóbbi fél év bizonytalansága viselte meg igazán. Jelenleg párja, Vivi keresetéből élnek, aki műkörmös, és akinek a fizetése feleannyi, mint a korábban megszokott. Két kisgyerekkel egy négytagú család számára ez nagyon kevés, azon kell gondolkodniuk, ki tudják-e egyikük telefonszámláját fizetni, hogy legalább egy készüléken elérhetőek legyenek. 

molnar-gusztav-parja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nem szégyellem, hogy anyagi mélypontra kerültem, ez van sajnos, és nagyon sokan vagyunk bajban. Ha ezzel az interjúval valahogy fel tudom hívni a figyelmet ezekre az emberekre, akkor már megérte. Próbáljunk szolidárisak maradni a többiekkel. 

A családjuk és a barátaik is támogatják a párt, de nem kölcsönökből szeretnék fizetni a kiadásaikat, hanem abból a pénzből, amit a színész munkával keres. A posztjával is ezt a célt tűzte ki. 

Barátok közt-szereplők a Keresztanyuban

Képes összeállításunkban megnézheted a Keresztanyu szereplőit, akiket a Barátok köztből vagy az RTL Klub egy másik sorozatából már ismerhetsz, csak azóta sokat változott a külsejük.

Ezt is szeretjük