Ő Gömöri András Máté bátyja: Gergő is irtó jóképű színész
Gömöri András Máté és Gergő a nagy korkülönbség ellenére nagyon közel állnak egymáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu izompacsirta Zozója ugyan a sorozatban egyedüli gyermeke a Németh Kristóf által alakított Bárány Jóskának, az őt megformáló Gömöri András Máté ebben a tekintetben különbözik a figurától: a való életben két testvérrel is büszkélkedhet.

A jóképű színész és bátyjai közt viszonylag nagy a korkülönbség, Péter és Gergő 16, illetve 12 évvel idősebbek nála, ám az évek a kapcsolatukban aligha számítanak, szorosabb nem is lehetne köztük a viszony.

Gömöri András Máté jóképű bátyja, Gergő

Mindhárman nagyon hasonlítanak egymásra, mint ahogy ez a fotó is mutatja. Gergely látható a bal oldalon, középen Gömöri András Máté, jobbról pedig Péter zárja a sort.

Bár szüleik nem a szórakoztatóiparban tevékenykedtek - édesapjuk katona, édesanyjuk matematikatanárként dolgozott - fiaik mindannyian a művészetek irányába mentek, mindhármukból színész lett. A gyerekkori csínytevésekből náluk sem volt hiány, hiszen a család legkisebb tagja gyakran tört borsot fivérei orra alá.

- Kisgyerekként is szerettek a bátyáim, habár rendre én húztam a rövidebbet velük szemben, főleg amikor a nyakukon lógtam. Imádtam titokban bejárni a szobáikba, voltak ott parfümök, autómodellek, na és szerelmes levelek. Amikor ezeket olvasgatva lebuktam, a kisebbik bátyám, Gergő hátrakötötte a sarkamat a fürdőköntösöm övével. Máskor felrakott a grabancomnál fogva az előszobafogasra - emlékezett vissza a Story magazinnak.

gömröi andrás máté 1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A fiúk közti kapocs még szorosabb lett szüleik tragikus elvesztésekor. Miután a sorozatsztár ekkor mindössze 16 éves volt, testvérei voltak a legfőbb támaszai a felnőtté válás időszakában.

- Péterrel együtt is éltem Miskolcon, de sokat voltam Gergőnél Pesten, aki kinyitotta előttem a világot. Vele metróztam először, elvitt szórakozóhelyre, ruhát venni. Remek stílusa van, azt is ellestem tőle. Valahogy ösztönösen nyújtották az erős férfi-, erős apaképet nekem, a szüleink halála után apám helyett apáim voltak.

Magyar sztárok és gyönyörű húgaik

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Hornyák Brigitta fiatalon lett először várandós. 18 éves volt, amikor megismerkedett az interneten a párjával, majd három hónap múlva várandós lett. Kristóf öccse nem sokkal azután látta meg a napvilágot, hogy Dundika 2016 augusztusában világra hozta Olivért, a kisebbik fiát.

Ezt is szeretjük