Molnár Áron ritkán látott feleségével: képeken a JOY Social Media Award sztárpárjai

Molnár Áron és a 5. JOY Social Media Award sztárjai, akik párjukkal érkeztek a díjátadóra.

molnar-aron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, kik a hazai közösségi média abszolút kedvencei - kedd este ünnepélyes keretek között adták át az idei JOY Social Media Award (JOY SMA) díjait. Ez az egyetlen elismerés ma Magyarországon, amely díjazza az értéket a közösségi médiában.

Tíz kategória negyven jelöltje egy hónapon át tartó kampányban buzdította szavazásra a követőit, a díj ötéves története alatt egymillióan voksoltak kedvenceikre. 

Molnár Áron és felesége a JOY Social Media Awardon

A korábbi évek főbb kategóriái (#ökoharcos, #berobbanó, #példakép #bestoftiktok) mellett a közönség dönthetett arról, hogy mely zenészek dobták fel leginkább a rajongók hangulatát idén (#hallgasshazait), kik azok az influenszerek, akik közösségimédia-aktivitásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy követőik jobban érezzék magukat a bőrükben (#szeresdatested), illetve kik azok a hírességek, akik a social media tartalmaikkal a felelős állattartásra hívták fel a figyelmet (#gazdivagyok). Ezek mellett díjazták azokat az influenszereket, akik mindig tudnak újat mutatni az ízek területén (#gasztroguru). 

A korábbi években a JOY Social Media Award messze legnépszerűbb kategóriája az #anyavagyok volt, ami 2021-ben #szülővagyok néven kelt életre: jelöltjei hozzájárulnak ahhoz, hogy sokszínű családképeket ismerhessenek meg a követők, legyen szó szivárványcsaládokról, örökbefogadásról, a lombikozás kihívásairól vagy Down-szindrómás gyermek neveléséről. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A #példakép kategóriában idén Zsiga Melinda kétszeres amatőr világbajnoki bronzérmes kick-boxost, az énekesnő Marge-ot, a rákkal való küzdelmét Instagramon bemutató Bajkó Barbarát (Élet dió után) és Molnár Áron Noár színészt, zenészt, környezetvédelmi és társadalmi ügyekkel foglalkozó aktivistát jelölték. A mi kis falunk című sorozatban négy évadon át Matyit alakító sztár, akit a 2021. szeptember 2-án bemutatott Toxikoma című film főszeplőjeként láthatunk a vásznon, feleségével érkezett a díjátadóra. Duda Éva táncművész, koreográfus, rendező, illetve a Duda Éva Társulat alapítója, művészeti vezetője. 

Képes összeállításunkban megnézheted az 5. JOY Social Media Award sztárjait, akik párjukkal érkeztek a díjátadóra. 

Ezt is szeretjük