Haumann Máté gyönyörű párjával gálázott: a Televíziós Újságírók Díja átadóján jelentek meg együtt
Haumann Mátét a legjobb mellékszereplő kategóriában jelölték a Mellékhatás című sorozatban játszott szerepéért.

haumann-mate-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolcadik alkalommal osztották ki szerda este a Televíziós Újságírók Díját. 12 kategóriában három-három tévés személyiség vagy produkció közül kerültek ki a 2020-as év legjobbjai.

Az RTL Klub 11 kategóriában volt érdekelt, ebből hatot díjra váltott, a TV2 nyolc kategóriában volt jelölt, és öt elismerést vitt haza. A Spektrum Home egy díjat zsebelt be. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben olvashatod.)

Haumann Máté és párja a Televíziós Újságírók Díja gálán

Az RTL Klub Mellékhatás című sorozata négy kategóriában összesen hat jelölést kapott, ebből a heti sorozat, a színésznő (Sztarenki Dóra) és a mellékszereplő (Barta Ágnes) kategóriát meg is nyerte. Az utóbbiban ugyancsak a sorozatból jelölt volt Haumann Máté is, aki azt mondta a Feminának, örül neki, hogy kolléganője vihette haza a díjat, mert remek volt a sorozatban és nagyon megérdemelte. A 40 éves színész gyönyörű párjával érkezett a díjátadóra, akivel a fotósfalhoz is odaállt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- 2017-ben mutatták be a Magyar Színházban a Fösvény című darabot, amiben édesapámmal és a nővéremmel játszhattam. Edit is eljött megnézni, egymásba szerettünk, és most már több mint három éve vagyunk együtt. A Corvinuson közgazdászként diplomázott, de régóta érdekli az írás és a rendezés, most vették fel egy filmes egyetemre, hamarosan megkezdeni a tanulmányait – mesélte barátnőjéről. 

Képes összeállításunkban Haumann Mátén és párján kívül láthatod a Mellékhatás két színésznőjét, Sztarenki Dórát és Barta Ágnest is, akik szintén párjukkal jelentek meg a gálán. 

Ezt is szeretjük