Felismered Molnár Anikót smink nélkül? Így néz ki, ha nincs kifestve
Molnár Anikó smink nélküli fotót posztolt magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó sminktetoválóként dolgozik, a szemöldöke esetében ő is rásegített arra, amit a természet adott neki. Igaz ez a mellméretére is: a negyedik plasztikai műtétjére vállalkozott, mert, miután 27 kilót sikerült lefogynia, megereszkedett a melle.  

- Ez a változás ugyan nagyon jót tett a lelkemnek, viszont lett egy negatív következménye: a mellem elveszítette a rugalmasságát. Nem érzem jól magam, ha tükörbe nézek, pedig nagyon szeretném élvezni a helyzetet, hogy végre sikerült lefogynom - mondta múlt héten a Hot! magazinnak

Molnár Anikó az Instagram-követőivel is megosztotta, hogy mire készült, ehhez pedig egy dekoltázsát hangsúlyozó, smink nélküli fotót posztolt. 

A 43 éves sztár nagyon másképp néz ki, mint azon a ma kitett képen, ahol kisminkelve várja, hogy sor kerüljön a plasztikai műtétjére. 

Hazai sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Tolvai Reni, ha nincs az arcán festék. Nemcsak róla, hanem Tóth Gabiról, Debreczeni Zitáról vagy éppen Radics Gigiről is láthatsz smink nélküli felvételt.

Ezt is szeretjük