Molnár Anikó negyedik plasztikája - 27 kilós fogyása után fekszik kés alá
Molnár Anikó ezért műtteti meg ismét a melleit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó éveken át küzdött a plusz kilókkal, mire kiderült, hogy inzulinrezisztenciája okozza nála a jojó-effektust. A Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárja egészségügyi problémájának felfedése után sikeresen le tudott fogyni 27 kilót. Ez a súlyveszteség azonban megviselte a testét, a mellei elvesztették a rugalmasságukat, így elhatározta, újra kés alá fekszik.

A 43 éves sztár remek formában van, 105 kilóról 78 kilogrammra fogyott, a testével azonban még sincs maximálisan megelégedve, derült ki a Hot! magazin legfrissebb számából.

- Ez a változás ugyan nagyon jót tett a lelkemnek, viszont lett egy negatív következménye: a mellem elveszítette a rugalmasságát. Nem érzem jól magam, ha tükörbe nézek, pedig nagyon szeretném élvezni a helyzetet, hogy végre sikerült lefogynom - magyarázta a hetilapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm Anita!!!! ❤

Molnár Anikó sminktetkó (@molnarsminktetovalas) által megosztott bejegyzés,

Megtette az első lépéseket a műtétje érdekében, felvette a kapcsolatot egy, a sztárok körében nagy népszerűségnek örvendő plasztikai sebésszel. A műtét során felvarrják a mellét, emellett az implantátumot is kicserélik, hiszen nem ez az első mellplasztikája. Eddig három alkalommal műtette meg a kebleit. Az operáció előreláthatólag négy órát vesz  majd igénybe.

- Körülbelül egy hétig nem vezethetek, hiszen nagyon vigyáznom kell arra, hogyan mozgatom a karomat, nehogy megerőltessem a mellizmomat, és elmozduljon az implantátum. Hat hétig kell viselnem sportmelltartót - tette hozzá.

Vasvári Vivien is plasztikáztatta a melleit

Vasvári Vivien 2018 végén feküdt kés alá, mert nem volt megelégedve a melleivel. A kétgyermekes sztár mellei a szoptatástól ereszkedtek meg, ezt szerette volna korrigálni. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos változást.

Ezt is szeretjük