Molnár Anikó ilyen bombázóvá fogyott - Készül a bikiniszezonra
Az egykori Nagy Ő Pachmann Péter szerint is remek formában van.

molnar-aniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó hosszú távú életmódváltásba fogott, már négy ruhaméretet fogyott, de szeretné magát a bikiniszezonra még jobb formába hozni, mesélte a Mokkában. Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos szerint Anikó időben elkezdte a felkészülést, sokan azonban csak húsvét után kapnak a fejükhöz, hogy idén is lesz nyár, hogy fognak kinézni bikiniben. 

Azok, akik pár hét vagy hónap alatt szeretnék elérni a kívánt bikinis álomalakot, rendszerint csalódnak, hamar fel is adják az egész életmódváltást. 

- Mindig mondják, hogy én nem tudom ezt csinálni. Erre én azt mondom, hogy nem miattam kell lefogynod, hanem magad miatt. Ha nem veszel erőt magadon, akkor ilyen leszel egy év múlva is, és ez az év siránkozással fog eltelni - mondta Molnár Anikó a TV2 reggeli műsorában. 

- Még félúton vagyok. Most teleplakátoltam a lakásomat, a hűtőt tíz évvel ezelőtti képpel, amin látszanak szépen az izmaim. Most ezzel motiválom magam, hogy jussak el a konditerembe - árulta el a nézőknek a 41 éves sztár, akit a műsorvezető, Pachmann Péter csak dicsérni tudott, szerinte már most is remek formában van. 

Ezt is szeretjük