Molnár Andi mellei elvonták a figyelmet: irtó szexi ruhába bújt a Dancing with the Starsban

Képes összeállításunkban megnézheted, Molnár Andi milyen ruhákban tündökölt a 2021-es Dancing with the Stars zsűritagjaként.

molnár-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Andrea nevét az ország a 2008-as Szombat Esti Lázban ismerte meg, ahol Katus Attila profi táncospartnereként tűnt fel. A show harmadik évadában annyira megszerette a közönség, hogy egyértelmű volt, a további szezonokban is ott a helye: 2013-ban Szilveszter gazda, 2014-ben Bárdos András mellett láthattuk.

Ő egyike azoknak a hivatásos táncosoknak az RTL Klub produkciójából, akik évekkel később is a rivaldafényben maradtak. 2014-ben megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, és műsorvezetőként is többször láthattuk a képernyőn. 

Molnár Andrea ruhái a 2021-es Dancing with the Starsban 

2020-ban újabb szerepet kapott: a Dancing with the Stars zsűrijében kapott helyet. A tavalyi show-k során megszokhattuk tőle, hogy hétről hétre gyönyörű ruhákban osztogatja a pontokat, és ez idén, a második évad során sem volt másként.

Nem horgonyozott le egy stílusnál, minden alkalommal más-más jellegű kreációkba bújva varázsolta el a nézőket. A legemlékezetesebb mind közül az elődöntő során látott, mélyen dekoltált szettje volt, hiszen ez a fajta merészség nem jellemző rá. Az ezüst darab mély kivágásának köszönhetően minden tekintetet magára vonzott a stúdióban. 

Molnár Andrea a Dancing with the Stars 2021-es adásai során nem csak a szexi oldalát mutatta meg, képes összeállításunkban megnézheted a legemlékezetesebb kreációit az adásokból.

Ezt is szeretjük