Bemutatjuk a 3 legszebb magyar lányt
A szőkéknek idén esélyük sem volt
A szépségversenyen három lányt is megkoronáztak. Nézd meg őket! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyetlen éjszaka alatt három szépségkirálynő született a Miss International Hungary hétvégi döntőjében. A legszebbek a cím elnyerése után sem tétlenkednek: teljes erőbedobással készülnek a világversenyekre, ahol szintén szeretnék kiérdemelni a koronát.

Fotó: Fellner Felícia - Blokk Média

Világgá mennek a királynőink

Hatalmas érdeklődés közepette, fergeteges műsor kíséretében zajlott hétvégén a Miss International Hungary döntője. A 12 lány sorsának alakulását a világ minden pontjáról nyomon követték. Rengetegen nézték az élő közvetítést a Fülöp-szigetekről, Japánból és Thaiföldről, a külhoni rajongók pedig szép számmal szavaztak is kedvenc jelöltjeikre.

A feszültségekkel teli estén a lányok nemcsak külsejükkel igyekeztek elnyerni a zsűri kegyeit, számtalan kérdés kereszttüzében csillogtatták meg személyiségüket, intelligenciájukat. Mindezek fényében végül kialakult az eredmény.

Három királynőt választottak

A Miss International Hungary 2014 címet Kármán Dalma nyerte el. Az ifjú hölgy alig merte elhinni, hogy az övé lett a korona. Azt azonban pontosan tudja, hogy a rangos elismerés hatalmas felelősséggel jár. Már csak néhány hónap választja el attól, hogy Japánba utazzon a Miss International World versenyére, ahol november 11-én megválasztják a világ legszebb lányát.

Fotó: Fellner Felícia - Blokk Média

- Tanulmányozom a japán kultúrát, további ismereteket szerzek Magyarországról és csiszolgatom az angol nyelvtudásomat. Sőt, néhány fontos mondatot japán nyelven is szeretnék megtanulni - mesélt terveiről Dalma. - Tudom, hogy nem lesz egyszerű dolgom, hiszen 80-90 gyönyörű lány közül kell kitűnnöm, de bízom abban, hogy méltó módon képviselem majd Magyarországot.

Kármán Dalma elárulta, kissé tart a hosszú repülőúttól és a Tokióban rá váró három egyedül eltöltött héttől, de úgy véli, a korona kötelezi őt arra, hogy minden akadályt legyőzve a lehető legjobban teljesítsen a nemzetközi megmérettetésen.

A Miss Grand Hungary 2014 királynője Lukács Réka lett, ő elárulta, hogy éppen erre a címre vágyott leginkább.

- Mindig is érdekelt a politika, szeretnék tevékenyen részt vállalni a világ sorsának alakulásában - mondta Réka. - Ha sikerülne elnyernem a Miss Grand World koronáját is, a fő feladatom lenne, hogy a békéért emeljek szót a világ minden táján, különösen a háborús övezetekben. Ez egy igazán nemes feladat, amiért érdemes küzdeni.

Fotó: Fellner Felícia - Blokk Média

Réka szeptember közepén indul Thaiföldre, és célja, hogy az október 7-i világversenyt megnyerje. Ebben családja és kedvese is messzemenőkig támogatja őt.

A Miss Beauty Pageant koronáját Nyitrai Dalma nyerte el. Az örökké mosolygó lány büszke az elért eredményre.

Fotó: Fellner Felícia - Blokk Média

- Hazánkban először volt lehetőség arra, hogy a szépségverseny alakulását reality show keretében a közönség nyomon követhesse a kezdetektől - mondta Nyitrai Dalma. - A 13 héten át tartó közvetítések alkalmával pedig a zsűri úgy vélte, olyan remekül helyt álltam, hogy a jutalmam egy korona lett. Kell ennél több?

A három királynő sorsának alakulását továbbra is nyomon követhetik a rajongók, hiszen a királynői cím nem a cél, hanem csupán az első lépés a sikerhez vezető úton.

Ezt is szeretjük