Epres Panni duplán ünnepel a Miss Balaton gálaesten: lánya 12 éves lesz aznap
Augusztusban ismét gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton szépségei Balatonfüreden, ahova a mentorok, így Epres Panni is hivatalos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztusban ismét nagyszabású gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei Balatonfüreden.

Az augusztus 13-i eseményre természetesen hivatalosak a különleges szépségű lányok mentorai is, így az eseményre érkezik majd Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is.

Epres Panni a Miss Balaton 2021-es gálaestjén

A Miss Balaton filozófiája a szépség, a nőiesség megélése könnyed nyári köntösbe csomagolva, így ebben a szellemben született meg az idei gálaest tematikája is. Az ismert felkészítőcsapat, a mentorok és korábbi versenyzők összetartó közösségén túl prominens vendégeket várnak, és parádés fellépőket ígérnek a szervezők a balatonfüredi eseményre.  

epres-panni
Fotó: Red Lemon

- A Miss Balaton évekkel ezelőtt újjászületett, azóta részt vehetek a munkában. Ez a verseny a lányok szépségéről és a nőiességéről szól, és egy szuper stábbal dolgozunk együtt minden évben. Nagyon várom az idei gálát, a kislányom születésnapján még egy jó nagyot mulatunk is - árulta el Epres Panni, akinek lánya, Barka augusztus 13-án, a Miss Balaton gálaestjének napján lesz 12 éves. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Horváth Éva is büszke rá, hogy hosszú évek óta egyengeti a felfedezettek útját. 

- A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése, amely során megtanuljuk önmagunkat, megismerjük a határainkat, keressük a belső harmóniát. Hiszek benne, hogy a külső szépség a belső stabilitásnál és önazonosságnál kezdődik - vélekedik az egykori szépségkirálynő, aki nyár végére várja második gyermekét. 

Balogh Eleni, a Miss Balaton 2019-es győztese a pandémia előidézte helyzet miatt immár második éve viseli a koronát. 

- A Miss Balaton az egész életemet megváltoztatta, hozzáadott a személyiségemhez, a verseny által új lehetőségekhez jutottam. Legyen akár egy esemény, akár munka vagy csak a többiekkel való találkozás, mindig feltölt, és inspirál arra, hogy jobb legyek. A kitartás, az akarat, az alázat, amit itt tanultam, örökre az életem része lesz. 

A mentorok közül a rutinos Dukai Regina és Gelencsér Tímea egyetértenek abban, hogy Miss Balaton-lánynak lenni hosszú távú elköteleződés. Aki ebbe a csapatba érkezik, egy olyan közösségbe kerül, ahol mindenben segítik egymást a lányok. 

- Hihetetlen ereje van egy ilyen összetartó csapatnak! Az idei évben, ahogy tavaly is, egy fantasztikus gálaesten találkozunk egymással. Ezek az események mindig az összetartozás érzését erősítik bennünk - mondta a szőke sztár. 

Tóth Gabi és a TV2 gálaműsorának énekesnői

Számos ismert énekesnő és énekes lépett fel május végén a TV2 Neked énekelek című nagyszabású gálaműsorában, amelyben 2021-ben a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjtöttek felajánlásokat. Képes összeállításunkban megnézheted, híres énekesnőink milyen gyönyörű ruhákban álltak színpadra.

Ezt is szeretjük