A TV2 műsorvezetője szakított idősebb kolléganőjével - Ezért titkolta hónapokig
Miskovits Marci nem verte nagydobra, hogy szingli lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miskovits Marci már hónapokkal ezelőtt szakított párjával, de ezt csak most, a FEM3 Café című műsorban árulta el annak kapcsán, hogy együtt dolgozik Fehér Holló Attila zeneszerzővel, aki a fiatal műsorvezető szerint nagyon jól eltalálta, mit érez most szingliként a budapesti éjszakával és a lányokkal kapcsolatban. 

Miskovits Marci 2011-ben lett ismert, amikor a VIVA TV-nél RandomMarci címmel saját műsort kapott. 2016 nyarán átigazolt a zenecsatornától a TV2 Csoporthoz. Az év augusztusában indult Star Academy tehetségkutató kísérő műsoraival, a Star Academy Warm Up és a Star Academy Backstage című produkciókkal debütált a SuperTV2-n. A műsorai mellett a tv2.hu oldalra is gyárt online tartalmakat. 

A 23 éves tévés 2016 decemberében árulta el, hogy beleszeretett egy kolléganőjébe. 

- A Mikulás hozta az új szerelmet. Van egy kedves kis hölgy, aki itt dolgozik a csatornán belül: a Kapsz egy fülest! című átverős show-ban ismerkedtünk meg, ami a Humor+ csatornán kerül majd adásba. Tök jól elvagyunk együtt, szuper minden - mondta akkor. 

miskovits-marci
Fotó: FEM3 Café

Tíz hónap párkapcsolat után 2017 júniusában szerepeltek együtt először a FEM3 Caféban. Akkor derült ki, hogy a titokzatos hölgyet Petrának hívják, három évvel idősebb Miskovits Marcinál, és nemrég tértek haza egy romantikus olaszországi útról. A TV2 műsorvezetője idén júniusban szingliként veti bele magát a nyári éjszakába, ugyanis Petrával februárban szakítottak. Nem kívánta nagydobra verni, mert máig jóban vannak. 

- Ezt nem nagyon kommunikáltuk, de az a helyzet, hogy már február óta nem vagyunk együtt Petrával. Szerencsére tök jóban maradtunk, emberileg nagyon szeretem őt. Hát, ilyen az élet - osztotta meg a FEM3 Café nézőivel. 

Ezt is szeretjük