Kiújult Miló Viki rákja - Könnyeivel küszködve mesélt betegségéről
Miló Vikinél decemberben újult ki a rákos bőrbetegsége.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Vikinél az egyik leggyakoribb rosszindulatú bőrdaganatot fedezték fel kilenc évvel ezelőtt. Ekkor meg is műtötték, azonban kiújult a betegsége, legutóbb 2017 decemberében találtak nála rosszindulatú elváltozást - erről a FEM3 Caféban vallott könnyeivel küzdve a világbajnok bokszoló.

Mindent megtesz, hogy legyőzze betegségét

Miló Viki 2009-ben még a mellkasán vett észre egy szúnyogcsípésre hasonlító, piros foltot, el is ment a bőrgyógyászhoz, akkor ekcémát diagnosztizáltak nála, egy krémmel kellett kenegetnie magát. Néha elmúlt a folt, de, ha nap érte, akkor ismét előjött. Másfél év múlva a plasztikai sebésze vette észre a foltot, ekkor még egyszer megvizsgálták Vikit, majd közölték vele a lesújtó hírt.

- Először, amikor az arcomba mondták, hogy basalioma, kimentem a kocsiba, és nagyon-nagyon sírtam. Fölhívtam édesapámat, mert, ha baj van, mindig őt hívom - emlékezett vissza könnyes szemekkel a szörnyű emlékre.

miló-viki-fb
Fotó: FEM3 Café

Miután megműtötték, háromhavonta kellett kontrollra járnia, ha pedig valamilyen elváltozást észleltek a testén, rögtön kés alá feküdt - összesen hétszer végeztek rajta beavatkozást.

- Most decemberben diagnosztizáltak ismét egy basaliomát, januárban meg is műtöttek, és megint háromhavonta járok vizsgálatokra - mesélte a sportoló, aki haza sem ment karácsonyozni a családjához, mert annyira megijesztette az egészségügyi állapota.

Mindent megtesz azért, hogy legyőzze a betegséget: 2009 óta nem jár strandra, mindig van nála egy 50 faktoros krém, mellyel rendszeresen keni magát, illetve az öltözékével is próbálja takarni a testét, hogy minél kevesebb napfény érje.

- Kaptam már annyi pofont az élettől, hogy bármit legyőzök, és nem lehet baj. Ugyanaz a fanatizmus, ugyanaz a küzdeni vágyás van bennem. Nehogy már egy rákos megbetegedés legyőzzön. 2009-ben egyébként közölték, hogy ez életem végéig egy folyamatos küzdelem lesz, de tudom, hogy megcsinálom - tette hozzá.

Ezt is szeretjük