Noszály Sándor a válása után depressziós lett - A félrelépéséről ezt nyilatkozta
Noszály Sándor elárulta, mit tanult a válásából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor a ’80-90-es évek teniszcsillaga, többszörös magyar bajnok, sokszoros válogatott. A TV2-n 2003-ban futó Nagy Ő című műsorban érte versenyeztek a hölgyek.

2010 februárjában költözött az Amerikai Egyesült Államokba akkori barátnőjével - későbbi feleségével, akivel már elváltak -, jelenleg Los Angelesben dolgozik.

Bill Gates-nek tart edzéseket

Noszály Sándor sportolói pályafutását a 2000-es évek elején fejezte be, ám valójában soha nem hagyott fel teljesen a versenyzéssel: a közösségi médiában látható posztjai arról tanúskodnak, hogy ha szabadkártyákat kapna, szívesen indulna Challengereken, vagy ATP-versenyeken.

7:6 in the third:) main draw tomorrow:)

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Nem véletlen tehát, hogy 2018 februárjában hazalátogatott, és a fedett pályás országos bajnokság selejtezőjében egy nap alatt két mérkőzést nyerve a főtáblára jutott - 46 évesen! Los Angelesben egyébként jelenleg privát teniszedzőként olyan hírességekkel dolgozik, mint Arnold Schwarzenegger vagy Bill Gates.

Of course he is ready to challenge Roger now😂😎😎#billgates#rogerfederer

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Nem keresi a párját

Noszály Sándor 2010 februárjában Novák Henriett színésznővel - akit a Jóban Rosszban sorozatban ismerhettünk meg - költözött Amerikába. A színésznő a tengerentúlon szeretett volna karriert építeni, Noszály Sándor pedig követte őt. Végül azonban házasságuk a férj félrelépése miatt véget ért, 2014-ben elváltak.

A szakítás után Noszály Sándor depresszióba esett, egészségi állapota is megromlott, orvosi kezelésre szorult. 2018 februárjában többek között az azóta eltelt időről is mesélt Joshi Bharat műsorában. A kérdésre azonban, hogy tanult-e az esetből, felemás választ adott. 

noszaly-sandor
Fotó: FEM3/Joshi, a legjobb barát

- Az ember nem tud kibújni a saját bőréből. Mindig azt hisszük, hogy tanulunk a történtekből, de a szenvedélyek viharában nehéz jó döntést hozni. Hiába gondoljuk, hogy nem követjük el ugyanazokat a hibákat egy következő párkapcsolatban. Ez nem olyan, hogy kétszer nem lépsz bele ugyanabba a folyóba. Bele lehet lépni.

Válása óta nem volt igazán komoly párkapcsolata, de mint mondja, ma már nem is stresszel ezen, igyekszik egyedül is boldog lenni. Úgy fogalmazott, nem szeretne kapaszkodót keresni egy másik ember személyében.

- Fontos, hogy előbb a saját boldogságomat találjam meg, és utána a párkapcsolat lehet a hab a tortán. El tudom képzelni, hogy valaki mellett megöregedjek, de nem tudom, mit hoz a holnap. Annyira próbálok a jelenben élni, hogy ebből a szempontból nem tervezek, nem keresem a karmikus páromat.

Ezt is szeretjük