Miló Viki meghízott, de mostanra 13 kilót fogyott: ilyen karcsú friss fotóin

Miló Viki nagyon szigorú, ha edzésekről van szó, a sztár elárulta a fogyása titkát.

milo-viki--cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Viki bomba formában van fogyása után: 13 kilótól szabadult meg a Covid-időszak után, amelyhez rengeteg akaraterőre volt szüksége.

A 44 éves világbajnok ökölvívó a Reggeliben mesélte el, hogy hogyan sikerült 68-ról 55 kilóra fogynia.

Miló Viki fogyása

Nem csak saját magát, hanem tanítványait is lelkesen edzi, ennek köszönhetően izmos és karcsú alakkal büszkélkedhet.

milo-viki-kep
Fotó: RTL/Reggeli

- Rengeteget edzem, és még pluszban a tanítványaimmal is szoktam edzeni. Nekem emiatt máshoz van hozzászokva a szervezetem. Míg másoknak elég egy héten egyszer-kétszer edzeni, nekem sajnos naponta kell két-három alkalom is.

Amióta nem versenyez, azóta az edzéssel igyekszik kompenzálni a csalónapjait, amikor bátran fogyaszt édességet és minimális szénhidrátot is.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mióta abbahagytam a versenyszerű sportot, azóta már nem tudok diétázni, mert nincsen meg az a motiváció, úgyhogy normálisan eszek. Van olyan, hogy egy egész üveg mogyorókrémet egy helyben megeszek. Ezután büntetem magamat, és több órára felállok az ellipszis trénerre vagy a futópadra.

Fogyása mögött rengeteg akarat és még annál is több edzés áll. Miló Viki szerint a fokozatosság és az arany középút betartása létfontosságú a fogyás eléréséhez.

- Én mindig a fokozatosság elvét támogatom, nem szabad túlzásokba sem esni. Most 55-56 kiló vagyok, de voltam már elhízva. A legnagyobb súlyom a Covid alatt 68 kiló volt, akkor elengedtem magam, de utána észhez tértem. Ez mondjuk a sportolókra jellemző, hogy reggelente bűntudatuk van.

Kandász Andrea fürdőruhában

Kandász Andrea és édesanyja, Erzsi néni és Andi gyakran tartanak anya-lánya napokat, legutóbb egy ilyen alkalommal együtt wellnesseztek. Remek formában vannak, így elismerő tekintetek sokaságát zsebelték be a közös programon. 

Cover-kép: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük