Az 51 éves Kandász Andrea szexi fürdőruhában: nem kellene tovább fogynia az anyukája szerint

Kandász Andrea 23 kilót adott le, az édesanyja nem szeretné, ha tovább fogyna.

kandasz-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea és édesanyja, Erzsi néni és Andi gyakran tartanak anya-lánya napokat, legutóbb egy ilyen alkalommal együtt wellnesseztek. 

Remek formában vannak, így elismerő tekintetek sokaságát zsebelték be a közös programon. 

Kandász Andrea fürdőruhában

Kandász Andrea és édesanyja órákat beszélnek telefonon, de nagyon tudatosan törekednek arra is, hogy minőségi időt töltsenek együtt. 

kandasz-andrea-furdoruha

- Legutóbb wellnesselni voltunk, régebben ez nem szerepelt a kedvenc programjaim között, de mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel - vallotta be az 51 éves sztár. 

- Ahogy minden anya, én is nagyon szépnek látom a kislányom.

Most, hogy lefogyott, nagyon csinos ruhákat tud felvenni, de azt szeretném, ha tovább már nem fogyna

- tette hozzá Erzsi néni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az idős asszony szerint a temperamentuma a család női ágán szintén felfedezhető.

- Nagyon akaratosak vagyunk, de a szeretet az, ami feloldja a vitákat, amik ahhoz kellenek, hogy harmonikus legyen a kapcsolatunk. Az önbizalom alapja az, hogy a szülő feltétel nélkül szeresse a gyermekét, én is ugyanígy neveltem Lolcsit - mesélte Kandász Andrea, akiről édesanyja gyermekkori emlékeket is felidézett.

kandasz-andrea-anyja

- Kisgyerekként is nagyon életrevaló volt. Szigorúan vettük, hogy időben aludnia kell, de mi a férjemmel esténként tévéztünk egy kicsit. Észre se vettük, de egyszer csak hallottuk, hogy valami mozog, ott hasalt Andi a fotel alatt. Nem hiába, már akkor is érdekelte a tévézés, tudta mivel akar majd felnőttként foglalkozni - nosztalgiázott Erzsi néni.

Liptai Claudia bikinis fotói

Liptai Claudia 2015 nyarán posztolt magáról először egész alakos képet, amin fekete bikiniben pózolt Görögországban. Azóta is minden nyáron visszatért ugyanarra a tengerpartra, és bikinis kép is készült róla - 2022-ben is!

Ezt is szeretjük