Miló Viki 13 kilót fogyott: a szexi bokszoló újra bomba formába hozta magát
Miló Viktória már visszavonult a profi sporttól, ma online edzéseket tart.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Vikire a legtöbben szexi bokszolóként emlékeznek. Hétévesen kezdett kick-box edzésekre járni, majd 15 évesen a kungfura tért át, és kétszeres kungfuvilágbajnoknak mondhatja magát. 1997-ben kezdett el amatőr, majd 2002-ben profi ökölvívással foglalkozni, 2003-ban pedig világbajnoki címet szerzett.

Az élsporttól már visszavonult, az elmúlt években másokat edzett, illetve kutyáival járt kutyashow-kra, kiállításokra és szépségversenyekre. 

Miló Viki 13 kilót fogyott

A tavalyi évben a világjárvány első, tavaszi hulláma őt is megviselte: nem tudott edzéseket tartani, hónapokra bevételi forrás nélkül maradt, emellett a párkapcsolata is tönkrement, párjával fél év után szakítottak. A bezártságban aztán sok mindent átértékelt, sokat dolgozott a személyiségén, megtanult az apró dolgoknak is örülni. 

Elindította az online edzéseket, a rendszeres futásnak köszönhetően a tavasz végére öt kilót fogyott, és elkezdett kutyás cikkeket és videókat is készíteni, többek között Az Én kutyám oldalra. 

- Az anyaságot már elengedtem, 42 éves leszek, már ismernem kellene a párom, akivel gyermeket vállalunk. A kutyáim a gyerekeim. Ennek ellenére nyitott vagyok egy új kapcsolatra, ha jön egy olyan férfi, mindent felülírhat - mesélte 2020 májusában a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Miló Viki már nem csak a laptopján keresztül mutat gyakorlatokat tanítványainak, az online edzésoktatás mellett maga is elkezdett edzeni, aminek eredményeként sokat fogyott. 

milo-viki-tv2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- 13 kilót sikerült leadnom. Büszke vagyok magamra, mert lassan elérem a versenysúlyomat, a légsúlyt, az 50 kiló 80 dekát, már csak két kiló hiányzik hozzá - mesélte a Tények Pluszban.  

Kokó és felesége, Katalin

Az egykori bokszolót Katalinnal 2016-ban hozta össze az élet, boldogságuk azóta is felhőtlen. Összeillő párost alkotnak, hiszen mindketten a sport szerelmesei: bár a szőke szépség szakmáját tekintve közgazdász, maratoni futóként több versenyt is megnyert. Kisfiuk, Zalán világra jötte után másfél évvel, 2019 májusában álltak oltár elé.

Ezt is szeretjük