Schumacher fia ebbe a magyar sportolónőbe szerelmes - 2 éve van együtt Viviennel
Nem meglepő, hogy a gyönyörű Keszthelyi Vivien levette a lábáról Ralf Schumacher fiát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Keszthelyi Vivien húszévesen mesébe illő sportkarriert tudhat a magénak. Három bajnoki címével világszerte elismert autóversenyzőként tartják számon, sőt eredményei alapján nagy esélye van rá, hogy ő legyen az első olyan női pilóta, aki a Forma-1-ben versenyezhet.

A szépséges lány igazi különcnek tartja magát, gyermekként sem a Barbie babák érdekelték, már akkor is elektromos dzsipjével rótta a köröket családi házuk udvarán. Szenvedélyes rajongása a száguldás iránt nemcsak egyre nagyobb sikereket hoz számára, szerelmét is a versenypályán ismerte meg.

David Schumacher és Keszthelyi Vivien szerelme

Két évvel ezelőtt hozta össze a sors kedvesével, David Schumacherrel, aki Michael Schumacher unokaöccse, valamint a szintén legendás bajnok, Ralf Schumacher fia. 

A szerelmespár Instagram-fotóit elnézve tagadhatatlan, mennyire odáig vannak egymásért, annak ellenére, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, igyekeznek a legtöbb időt együtt tölteni. A poszt jobb oldalán található nyílra kattintva még több szerelmes fotót láthatsz róluk.

A nagy összhang rajongóiknak is feltűnt, így nem meglepő, hogy időről időre azzal a kérdéssel bombázzák a sztársportolókat, hogy mikor kötik össze az életüket.

- Minden szuper köztünk, igazából még nem kérdeztem meg, hogy mikor fog elvenni feleségül, de nyilván együtt tervezzük a jövőt - mesélte a barna szépség a Tények Plusz októberi végi adásában.

- Eddig soha semmi nem utalt arra, hogy nem maradunk együtt. Elég határozott, ahogyan én is, úgyhogy valamikor lesz majd eljegyzés is, de az még odébb van. Most még a karrierünkre fókuszálunk.

Shane Tusup és gyönyörű barátnője

A 32 éves sztár 2019 novemberében mutatta be az Instagram-oldalán szerelmét, akit posztjaiban a hercegnőjének, szerelmének, legjobb barátjának nevez. A barna szépség 14 évig balettozott, és Tusup elárulta, neki köszönheti, hogy a golfozás világába tett kitérő után visszatért az úszók edzéséhez. 

Ezt is szeretjük