Miló Viki fehérneműs fotókon: 14 kilós fogyása után ezt is bevállalta
Miló Viki büszkébb nem is lehetne az alakjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miló Viki 2003-ban szerezte meg világbajnoki címét légsúlyú ökölvívóként. Noha már visszavonult a versenyzéstől, testsúlya alapján ma is megállná a helyét a kategóriában: 14 kilós fogyása után épp annyit nyom, mint annak idején. 

Átalakulását egy merész, fehérneműs fotózással ünnepelte meg, amelyre úgy készült fel, mintha egy világbajnoki mérkőzésre menne. A helyszínre érkezés előtt még arra sem volt rest, hogy hajnalban futópadra pattanjon.

Miló Viki fehérneműs fotói

Nem ez volt az első alkalom, amikor bevállalta, hogy falatnyi ruhában álljon a kamera elé. Pályafutása során több alkalommal készültek róla pikánsabb felvételek, sőt egyszer még félmeztelenül is fotózták a Penthouse nevű férfimagazin címlaplányaként.

- Most újra elértem azt a súlyt, ami a pályafutásom alatt volt, és borzasztóan büszke vagyok magamra. Illetve ez fiatalkoromban már el volt tervezve, hogy majd 40 és 60 évesen fogok magamról ilyen képeket készíteni, hogy lássam, mennyit változtam, mennyit változott a testem - mesélte a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori bokszolónő pluszkilói a koronavírus-járvány első hullámában kezdtek leolvadni. Igaz, ez akkor még nem volt tudatos. A stressz hatására indult be nála a folyamat, miután nem tudott edzéseket tartani, hónapokra bevételi forrás nélkül maradt. Ezután határozta el, hogy online fogja folytatni a hivatását, immár a webkamerán keresztül mutatja a gyakorlatokat a sportolni vágyóknak. Mindeközben ő maga is életmódváltásba kezdett. Az órákon kívül is sportolt, versenysúlyát rendszeres futással nyerte vissza. 

miló-viktória-fehérnemű
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 42 éves sportoló arról is beszélt az interjúban, hogy nem szégyelli a korát. Nem harcol foggal-körömmel az idő vasfoga ellen, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában legyen.

- Azt gondolom, sosem szabad a korunkat szégyellni, attól teljesen kikészülök, ha valaki tagadja a korát. Éppen azt vallom, hogy a korunkhoz képest nézzünk ki jól, és tegyünk azért, hogy szexik maradjunk. 

Hosszú Katinka nőies ruhái

Hosszú Katinka a tenerifei naplementéhez egy dögös, testhezálló ruhába bújt, amihez természetesen tűsarkú is dukált. Az összeállítást meg is örökítette az erkélyen, ahol párjával, Mátéval romantikáztak. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a ritka alkalmakat, amikor az úszónő nőies ruhákban mutatta meg magát. 

Ezt is szeretjük