Oxigénhiányos állapotban jött világra a 44 éves magyar énekesnő kislánya

Miklósa Erika énekesnő először vallott arról, hogyan lett anya.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miklósa Erika május közepén osztotta meg a nagy nyilvánossággal, hogy anya lett, férjével örökbe fogadtak egy kislányt.

Azt az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélte el először, hogy a csöppség élete nem indult zökkenőmentesen, a születése után újra kellett éleszteni.

Oxigénhiányos állapotban jött világra a kislánya

- Amikor megláttam a kislányunkat, teljesen olyan érzés volt, mintha én szültem volna. A sors így hozta, és én hiszek benne, hogy ez a kislány nekünk született - mesélte a műsorban. 

Bíborka édesanyja kifejezetten azt kívánta, hogy a baba ne egy fiatal párhoz, hanem egy 40 fölötti házaspárhoz kerüljön. Talán azért is kérte ezt, mert a kislány világrajövetele nem volt problémamentes. 

- A kockázat az volt, hogy ezt a kislányt újra kellett éleszteni, mert oxigénhiányos állapotba került. Innentől lutri, hogy ez mit von maga után, de nálunk ez - főleg attól a pillanattól kezdve, hogy megláttuk - nem volt probléma. Úgy gondoltuk, hogy ezt a kislányt hazavisszük - árulta el a 44 éves sztár.

Miklósa Erika 2012 januárjában ismerte meg Zsoltot, akivel a következő évben össze is házasodtak. Abban egyetértettek, hogy szeretnének gyermekeket. Arról sem tettek le, hogy legyen vér szerinti gyermekük, hiszen biológiailag ennek sincs akadálya, de ha ez mégsem sikerül, annak a lehetőségnek is örülnének, ha egy második gyermeket is örökbe fogadhatnának.

Miklósa Erika szerint az örökbefogadás még mindig tabu témának számít Magyarországon.

- Ez egy nagyon pozitív dolog, és azt gondolom, aki teheti és megteheti, annak az életének ez egy nagyon fontos karitatív része is lehet - véli az énekesnő.

Fotó: Facebook/Erika Miklósa

Facebook-kép: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük