Mihalik Enikő elárulta, milyen ember Kajdi Csaba: 17 éve ismeri Cyla mindkét énjét

Mihalik Enikő modellkarrierje szakaszairól és a Kajdi Csabához fűződő viszonyáról is beszélt.

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő 15 évesen kezdett modellkedni, és hirtelen a felnőttek világába csöppent. Állítása szerint borzasztó tinédzserré vált, azokban az években a családjában ajtócsapkodásból is jutott bőven, még egy karácsonyi fotóhoz sem volt hajlandó odaülni. 

Húszéves kora körül aztán kissé „megszelídült”, az édesanyjától is bocsánatot kért a nehéz évekért - mesélte a New Yorkból hazalátogató szupermodell az ÉVA Magazinnak adott exkluzív interjúban, amelyben Kajdi Csabához fűződő kapcsolatáról is beszélt. 

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba kapcsolata

Hiába tapasztalta meg külföldön a teljes szabadságot, modellkarrierjét tanítónői pályafutásra cserélte volna. Végül egy komoly szerződéssel mégis a tengerentúlon kötött ki, és elérkezett a megkomolyodás időszaka. 

- Robotüzemmódra kapcsoltam, hirtelen nem létezett más, csak a munka. Gép lett belőlem, aki úgy kel, úgy fekszik, úgy étkezik, úgy gondolkodik, úgy beszél, úgy viselkedik, hogy azzal a karrierjének jót tegyen.

mihalik-eniko
Fotó: Éva Magazin

Mihalik Enikő a munka megszállottja lett, és görcsös hozzáállásából csak akkor kezdett engedni, amikor tavaly februárban megismerte férjét, Dávidot. A megismerkedésük után 11 hónappal a férfi megkérte a kezét, majd a szűk körű esküvőt is megtartották: a 34 éves sztár várandósan mondta ki az igent, kislányuk, Eva Rose Korányi július közepén jött a világra New Yorkban. A Rozi érkezése utáni első hetek megviselték a párt, de Mihalik Enikő ma már élvezi az anyaszerepet, állítása szerint önfeláldozásra tanítja ez az időszak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A szupermodell azt is elárulta, milyen a kapcsolata menedzserével, Kajdi Csabával, akivel 17 éve dolgoznak együtt. 

- Ismerem régről azt az oldalát is, amit manapság Cylának neveznek, aki úgy tud sztorizni, hogy potyognak a könnyeim a röhögéstől. De van egy másik, teljesen konszolidált énje is, a komoly üzletember, aki egyébként csupa szív, és igenis lehet vele komoly témákról beszélgetni. Az elejétől kezdve olyan volt nekem, mint egy nagy tesó. Vagy mint a szakmabeli apukám. Felkarolt. Akkor is foglalkozott velem, amikor látszólag nem foglalkozott velem.

Kajdi Csaba és párja

A sztár a 47. születésnapján a közösségi oldalát használta arra, hogy bemutassa párját: Dáviddal a nyaralásukról posztolt közös képeket. Augusztus óta több, a szerelmével közös fotót is posztolt az Instagram-oldalán, a 2021. november 14-én, Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán pedig először jelent meg Dáviddal a nagy nyilvánosság előtt.

Kajdi Csaba jóképű párjával az MTV-gálán: először jelentek meg nyilvános eseményen

Kajdi Csaba és párja, Dávid a Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük